Antena Căutare

FOTO! Scărlătescu și Dumitrescu se duelează în kilograme: Cine câștigă? Ultima imagine cu cei doi i-a uimit: ”Cătăline, ești bine?”

Chefii Scărlătescu și Dumitrescu au pus-o de-o competiție dură. Ce Chefi la cuțite? Cei doi sunt acum chefi ai kilogramelor, asta după ce ”grasul” nu mai e gras.

Chefii Scărlătescu și Dumitrescu au pus-o de-o competiție dură. Ce Chefi la cuțite? Cei doi sunt acum chefi ai kilogramelor, asta după ce ”grasul” nu mai e gras.

Cel mai iubit jurat al show-ului culinar, care își începe cel de-al patrulea sezon în această toamnă, la Antena 1, a slăbit vreo 20 de kilograme și se poate lăuda, acum, cu o siluetă de invidiat.

Ambiționat de reușita colegului și prietenului său, chef Dumitrescu îi calcă pe urmă. E și el la dietă! Concluzia ultimei întâlniri dintre cei doi?! Care-i grasul juriului ”Chefi la cuțite”? Păi să vedem...

”Am 86kg, tu ai 88, iar domnul Bontea e peste 90... deci, cine e grasul acum?”, a scris chef Dumitrescu pe pagina sa de Facebook, în descrierea pozei în care apare alături de chef Scărlătescu.

Cine ar fi crezut? Florin Dumitrescu s-a ”împotmolit” în bucătărie: Cheful le cere ajutorul fanilor: ”Vă rog, dacă puteț... „Insula iubirii” se mută la „Chefi la cuțite”? Diana a pus mâna pe cuțit și a decis să-i impresionezi pe cei trei chefi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x