Antena Căutare

Gata, știm cine va câștiga sezonul 5 "Chefi la cuțite". În platou a venit un astrolog și le-a citit chefilor în stele: "V-am spus că eu o să câștig!"

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au prezentat la datorie cu un nou sezon, care se anunță încă de la început de-a dreptul spectaculos. Preparate inedite, apariții surpriză, dar și concurenți cu meserii interesante își fac apariția în fața trioului imbatabil de jurați.

Nicole Drăgoi e astrolog. Moment numai bun de explorat capacitățile doamnei de a citi în stele. Prepară un desert, prăjitură brownie cu înghețată, pe care chefii par să-l savureze cu o singură dilemă: e negresă sau e brownie? Există o diferență, susține chef Bontea.

"Băi Scărlătescule, n-ai avut jucării când erai mic. Ai trecut de la mormoloci la umbreluțe", se amuză Sorin.

Totul se schimbă atunci când concurenta intră în platou. Vine chiar cu o astrogramă pentru fiecare jurat și, inevitabil, primește întrebarea: "Cine va câștiga sezonul 5?".

Blondă în bucătărie! Fără prejudecăți, vă rugăm! Sexy gospodina și-a scos decolteul la înaintare: "Am vrut să încer... „Chefi la cuțite” a fost lider de piață, la premiera celui de-al cincilea sezon de poveste!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x