Antena Căutare

George Tănase se mândrește cu o iubită superbă. Cum arată tânăra care l-a cucerit pe comediant

George Tănase a făcut spectacol în cadrul emisiunii "Chefi la Cuțite" cu transformarea sa în Salt Bae, însă foarte puțini au reușit să își dea seamă de faptul că tânăra care l-a însoțit în aceasta aventură este chiar iubita comediantului.

George Tănase într-un tricou alb și ochelari de soare, prepara mancare în bucătăria chefi la cuțite Galerie
George Tănase se mândrește cu o iubită extrem de frumoasă

George Tănase a reușit să facă show și să îi lase pe cei trei chefi cu gura căscată atunci când și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii "Chefi la Cuțite". Ediția 2 din sezonul 9 al show-ului culinar a fost una de-a dreptul surprinzătoare, care l-a avut concurent pe celebrul comediant ce a reușit să îl imite perfect pe bucătarul Nusret Gokce, cunoscut drept Salt Bae.

Comediantul face spectacol de fiecare dată și reușește să impresioneze cu talentul său. Acesta a mai avut și alte apariții televizate, chiar în cadrul eimisiunii "iUmor", unde a fost invitat special, dar și concurent, iar momentele sale au atras toate privirile.

Deși nu vorbește prea mult despre viața personală, George Tănase a venit însoțit de către iubita sa în una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale. Tânăra a avut foarte multe emoții și l-a susținut pe comediant încă din prima clipă.

Cum arată iubita lui George Tănase

George Tănase se mândrește cu o iubită extrem de frumoasă. Lorena Pancu este cea care a reușit să îl cucerească pe cunoscutul comediant, iar dragoste dintre cei doi este una foarte evidentă, drept dovadă stau fotografiile din mediul online.

Frumoasa blondină i-a fost alături fostului concurent "iUmor" și în culisele show-ului culinar, unde l-a susținut din tot sufletul și a simțit emoțiile la o intensitate maximă.

"Sunt emoționată. Abia aștept să îl văd!", a răspuns Lorena, după ce a fost întrebată de Speak dacă este supărată.

Tânăra a mai mărturisit că ea este cea care îi gătește sau îl ajută în bucătărie, semn că cei doi sunt mai mereu împreună și relația dintre ei este foarte puternică.

Citește și: George Tănase, show imperial! Cum e muzica de azi, de la Abi la Cleopatra Stratan! „Era o gălușcă mică, acum e la vârsta când Ghiță...a intrat direct în curte”

Lorena este cea care își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa și publică des imagini cu iubitul său. Cei doi se lasă surprinși în cele mai tandre ipostaze ce dau de gol dragostea mare dintre ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lorena a atras încă din prima clipă atenția tuturor cu frumusețea sa răpitoare, dar și cu formele sale atrăgătoare. Aceasta este posesoarea unui corp perfect și a celor mai frumoase trăsături ale feței.

George Tănase l-a imitat pe Salt Bae și a făcut show

George Tănase a fost una dintre cele mai mari surprize ale ediției 2 sezonul 9 "Chefi la cuțite". Deși nu a reușit să îi surprindă pe cei trei chefi cu preparatul său, comediantul a făcut show cu un moment de-a dreptul savuros.

Fostul concurent "iUmor" l-a imitat perfect pe Salt Bae, bucătarul turc specializat în steak-uri, care a devenit rapid cunoscut în lume după ce pe internet au apărut clipuri video cu modul său inedit de-a găti și, mai ales, de-a turna sarea pe carne.

Citește și: George Tănase, show de senzație la iUmor! „Eu aș face o spălătorie de babe în curtea fiecărei biserici"

Trebuie să facem puțin masaj la carne, că foarte e stresată. Urmăresc foarte mult emisiunile TV, mă distrează foarte tare oamenii reali, care strălucesc, care vin să fie ei. Pentru mine oamenii reali sunt personaje. Eu am venit la Chefi la cuțite familiei mele să arăt că nu mor de foame. Eu de asta sunt aici, să dovedesc ceva neamurilor”, a dezvăluit George Tănase.

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Francisco Jose Garcia Lopez este spaniolul îndrăgostit de România! Ce a recunoscut... Ce reprezintă „cuțitul de argint” de la Chefi la cuțite. Sezonul 9 a venit cu o noutate deosebită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x