Antena Căutare

Chefii vor împărți ultimele cuțite din sezonul șapte! Gina Pistol: „Devin fiare când se întrec între ei!”

Diseară, de la 20:00 pe Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor împărți ultimele cuțite din sezonul șapte. Ediția va continua cu prima probă din Bootcamp, ce provoacă bucătarii calificați să își depășească limitele ca să ajungă într-una din echipele finale ale chefilor.

Din cei 300 de concurenţi veniţi în audiţiile pe nevãzute, peste 130 au reuşit sã impresioneze şi au primit un cuţit din partea chefilor, iar acum au ocazia sã demonstreze cã pot gãti excepţional.

Chefii vor împărți ultimele cuțite din sezonul șapte! Gina Pistol: „Devin fiare când se întrec între ei!”

Gazda show-ului, Gina Pistol este cea care îi va întâmpina pe concurenţi în bootcamp, cu un mesaj de încurajare.

„Simpaticilor, sunteţi foarte buni dacã aţi ajuns aici. O parte dintre voi vor ajunge în bucãtãria Chefi la cuţite. O şi mai micã parte dintre voi vor ajunge în echipele chefilor. Urmeazã perioada în care şi chefii vor avea emoţii. Din cei trei glumeţi simpatici pe care i-aţi vãzut la preselecţii, nu veţi mai recunoaşte nimic. Devin fiare când se întrec între ei. Cei mai tensionaţi sunt atunci când trebuie sã îşi aleagã echipele!”, le va spune Gina concurenţilor.

Chefii vor împărți ultimele cuțite din sezonul șapte! Gina Pistol: „Devin fiare când se întrec între ei!”

Rapiditatea execuției, creativitatea plating-ului și gustul preparatului vor fi trei aspecte vitale pentru a rămâne în concurs. „Sezonul 7 va fi mult mai greu decât sezonul 6, pentru cã sunt mai multe amulete. Şi, mai ales cã eu nu le am pe cele mai puternice, va fi destul de greu pentru mine!”, mãrturiseşte chef Bontea, în vreme ce chef Dumitrescu adaugã: „Acum trebuie sã te uiţi atent în dreapta şi în stânga, la ce se întâmplã! Eşti ca într-un tranşeu!”, iar chef Scãrlãtescu va completa şi el: „Am nevoie sã îmi ascut toate simţurile, trebuie sã îi vânez pe cei mai buni, acum este momentul în care nu pot sã îmi permit nicio greşealã!”.

Chefii vor împărți ultimele cuțite din sezonul șapte! Gina Pistol: „Devin fiare când se întrec între ei!”

Şi cum imprevizibilul este cuvântul-cheie în aceastã etapã a show-ului, nici chefii nu vor scãpa de surprize. Despre ce este vorba, telespectatorii vor afla disearã. Prima probă de Bootcamp din sezonul 7 va fi difuzată în cea de-a doua parte a ediției de diseară, ce începe de la 20:00, pe Antena 1, urmând ca la finalul serii telespectatorii să afle care sunt bucătarii care vor continua să lupte în celelalte probe eliminatorii.

Se împart ultimele cuţite şi se dă startul probelor eliminatorii la Chefi la cuţite... CONCURS! Răspunzi la întrebare și câștigi un wok profesionist, cu care să gătești minunății culinare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x