Antena Căutare

Gina Pistol, exasperată de Florin Dumitrescu! Ce i-a făcut acesta: „Mă disperi”

În a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au întors în bucătărie pentru a se lupta pentru o nouă amuletă prețioasă, ce poate schimba cursul viitoarelor bătălii culinare, la probele pe echipe!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Plin de energie și pregătit de o nouă confruntare culinară, chef Florin Dumitrescu a pășit în bucătărie ascultând muzică la volum tare, folosindu-se de telefon. Totuși, lucrurile nu au decurs precum se aștepta, în ediția 6 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

„E prea mult haos, nu mai pot. Pune-ți în cască dacă vrei să asculți muzica aia, mă disperi! Eu nu pot muzică tare, care să te deranjeze, la urechea ta”, a zis Gina Pistol.

citește și: Cătălin Scărlătescu a amuțit când a văzut-o pe „marea sa iubire”! Cine este femeia specială din viața lui: „Ce cauți, mă, aici?”

„Dar eu încerc să te distrez”, s-a apărut chef Florin Dumitrescu, încerând să justifice „gălăgia” făcută în bucătăria „Chefi la cuțite”, în ediția 6 din sezonul 8 al emisiunii.

Gina Pistol, exasperată de Florin Dumitrescu! Ce i-a făcut acesta: „Mă disperi”

Florin Dumitrescu și Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Gina Pistol, la „Chefi la cuțite”

„Nu am chef de muzica aia”, a explicat Gina Pistol, încercând să-l facă pe Florin Dumitrescu să renunțe la muzica aleasă.

citește și: Cătălin Scărlătescu a scăpat capacul când a văzut farfuria! Ce a descoperit: „De ce miroase așa?!”

Pentru cei care nu știu, chef Florin Dumitrescu ascultă în mod frecvent muzică rap, hip hop, rock și nu numai, dar se pare că gusturile sale muzicale nu sunt pe placul tuturor din platoul „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență... Cea mai controversată amuletă de la „Chefi la cuțite”! Chefii au ieșit din platou când au aflat despre ce e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x