Antena Căutare

Gina Pistol și Chef Scărlătescu pregătesc dansul mirilor! Ca o panteră neagră, diva l-a testat la coregrafie, nu la bucătărie! "Acum nu se mai fură mireasa, se fură mirele!"

Jurizările pe nevăzute au continuat și în seara asta la "Chefi la cuţite" în aceeași notă plină de umor, suspans și mult talent. 

Jurizările pe nevăzute au continuat și în seara asta la "Chefi la cuţite" în aceeași notă plină de umor, suspans și mult talent.

Îmbrăcată în negru, Gina Pistol a fost cea care va lansa o provocare la masa de jurizare: chef Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să învețe pașii necesari pentru ,,dansul mirilor”! Deși simpaticul jurat se simte mult mai confortabil în spatele bancului de lucru, a transformat atmosfera de competiție într-una incendiară, iar spectacolul culinar s-a mutat în seara aceasta din bucătărie, pe ringul de dans!

"Acum nu se mai fură mireasa, se fură mirele!", au opinat colegii lui Scărlătescu.

Şi se pare că cheful nu le are numai cu bucătăria, ci şi cu coregrafia! Vouă v-a plăcut momentul?

Farfurii internaționale, săptămâna aceasta la „Chefi la cuțite”... Concurenți din toate colțurile Globului s-au prezentat cu cele mai inedite preparate! „Chefi la cuțite”, lider de piață ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x