Antena Căutare

”Ia, uite, bă, ai rupt bicicleta”, i-au strigat colegii lui Scărlătescu! ”Chefi la cuțite”: jurați cu greutate! Cine a câștigat proba cântarului?

Sunt chefi cu greutate, dar în acest sezon au de gând să se pună la dietă. Şi cum trebuie să guste din tot şi din toate, singura variantă este sportul. Iar dacă nu se duc juraţii la sală, vine sala la ei

Sunt chefi cu greutate, dar în acest sezon au de gând să se pună la dietă. Şi cum trebuie să guste din tot şi din toate, singura variantă este sportul. Iar dacă nu se duc juraţii la sală, vine sala la ei.

Chef Bontea, Chef Dumitrescu şi Chef Scărlătescu se antrenează din greu pentru spectacol, şi de săptămâna viitoare, revin la Antena 1. Show-ul Chefi la cuţite este în fiecare luni şi marţi, după Observator.

Chef Sorin Bontea a câştigat deja proba cântarului. Şi s-a mândrit cu silueta lui. În plus, a vrut să arate că stăpâneşte nu doar sala de mese, ci se descurcă şi sala de sport, pe aparate.

Chef Bontea şi-a scos şi colegii la antrenament. Le-a făcut o demonstraţie pe bandă. Apoi, le-a venit rândul şi celorlalţi juraţi. Au fost puşi la muncă. Chef Scărlătescu a fost ţinta ironiilor.

Chefii se pregătesc intens de a treia bătălie! Gina este "la apel", luni și marți, de la 20:30, la Antena 1!... Scărlătescu renunță la burlăcie? Chef Cătălin a lăsat bucătăria pentru siluetă, iar asta e noua lui activitate preferată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x