Antena Căutare

Imagini de colecție cu Chef Sorin Bontea. Cum arăta atunci când lucra pe vasul de croazieră

În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea a surprins telespectatorii cu câteva iamgini de colecție din perioada în care lucra pe vasul de croazieră.

Sorin Bontea in tunica neagra cu mâneci roz Galerie
În cadrul emisiunii Chefi la cuțite, chef Sorin Bontea a surprins telespectatorii cu câteva iamgini de colecție din perioada în care lucra pe vasul de croazieră | Instagram

Chef Sorin Bontea bucură inimile a mii de telespectatori cu aparițiile sale remarcabile din cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Acesta surprinde de fiecare dată cu preparatele sale savuroase, dar și cu simțul umorului.

Juratul show-ului culinar a devenit rapid cunoscut și se numără printre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară. Deși apare foarte des pe micile ecrane ale publicului, Chef Sorin Bontea nu a dezvăluit niciodată imagini din perioada în care lucra pe vasul de croazieră, până în ediția din 5 aprilie 2021, când a avut parte de o mare surpriză, chiar pe platoul de filmare.

Viorica Manga, fostă colegă a lui Chef Sorin Bontea, a venit în sezonul 9 Chefi la cuțite pentru a surprinde cu preparatul său, dar și pentru a-l vedea pe fostul său coleg. Cei doi au lucrat împreună pe un vas de croazieră, în urmă cu ani buni, iar aceștia nu au mai păstrat legătura.

Citește și: Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bucătarul chef a lucrat pe un vas de croazieră din anul 1998, unde și-a petrecut 9 ani din viața, însă experiența sa a fost una unică și de neuitat, drept dovadă stau relațiile de prietenie pe care le-a legat cu oamenii minunați pe care i-a întâlnit în această aventură.

Cum arăta Chef Sorin Bontea atunci când lucra pe vasul de croazieră

În cadrul ediției din 5 aprilie 2021, Viorica Manga în vârsta de 46 de ani a depănat o mulțime de amintiri și a dezvăluit câteva informații pe care Chef Sorin Bontea nu le-a povestit niciodată, nici măcar colegilor săi de la jurizare.

"Este un tip extrardinar, un tip foarte serios și foarte glumeț (...) Întotdeauna te ajuta, întotdeauna avea o vorbă bună, niciodată nu se plângea, niciodată nu era nervos. Era strict, asta e altceva. Era un familist convins. Mergea mereu în buzunar cu o fotografie cu fiica lui", a explicat concurenta.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara. Liviu Vârciu şi Nea Mărin, spectacol total în bucătăria Chefi la cuţite

Cu ocazia acestei vizite surpriză, Chef Florin Dumitrescu a aflat cele mai spectaculoase informații despre viața colegului său. Chef Sorin Bontea era numit "chef de cârciumă pe barcă", lucru care i-a uimit pe ceilați jurați.

De asemenea, nu au lipsit nici fotografiile de pe vasul de crozieră, în care câștigătorul sezonului 3 "Asia Express" era îmbrăcat într-o tunică albă. Imaginile i-a lăsat pe telespectatoti cu gura căscată.

Sorin Bontea a dezvăluit suma de bani cu care a rămas după Asia Express

Chef Sorin Bontea și-a adus aminte de vremurile petrecute alături de Răzvan Fodor la Asia Express, în sezonul 9 Chefi la cuțite, unde a avut de gustat un preparat unic, kaiseki cu insecte. Cel care i-a făcut această surpriză a fost chef Cătălin Petrescu, specialist în bucătăria japoneză, care a decis să le ofere celor trei jurați un deliciu bogat în proteine, care conține greieri mari și mici, gândaci, lăcuste și alte insecte.

În urma preparatului pe care l-au gustat cei trei bucătari, chef Sorin Bontea a dezvăluit cu câți bani a mai rămas după aventura vieții sale din Asia Express. Acesta a mărturisit că a făcut jumătate din cei 30.000 de euro cu Răzvan Fodor.

"Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor.", a spus câștigătorul sezonului 3 "Asia Express".

Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara. Liviu Vârciu şi Nea Mărin, spectacol total în bucătăria Chefi la cuţite... Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Ady Huțupașu a vrut să renunțe în mijlocul gătitului. Ce s-a întâmplat când a ajuns la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x