Antena Căutare

Irina Onescu, primărița de la „Chefi la cuțite" sezonul 7, și-a schimbat complet look-ul. Cum arată acum și ce mai face

Irina Onescu, primărița de la Chefi la cuțite sezonul 7, nu mai arată deloc așa cum publicul a cunoscut-o. Fosta concurentă și-a schimbat complet look-ul, dar și viața .

Irina Onescu în trei ipostaze diferite Galerie
Irina Onescu, primărița de la Chefi la cuțite sezonul 7, nu mai arată deloc așa cum publicul a cunoscut-o. | Antena 1

Irina Onescu a făcut senzație cu preprataul său delicios în sezonul 7 al emisiunii "Chefi la cuțite". Aceasta s-a decis să gătească lapte de pasăre, rețetă ce i-a ieșit extrem de gustoasă și a fost pe gustul celor trei chefi.

Parcursul primăriței în show-ul culinar a fost unul de-a dreptul spectaculos, însă acesta s-a încheiat atunci când chef Sorin Bontea a luat decizia de a o elimina pe Irina Onescu și de a-l salva pe Bobi cu ajutorul unei amulete.

Timpul a trecut, iar foarte puțini știu cum mai arată fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" acum.

Ce mai face și cât de mult s-a schimbat Irina Onescu, primărița de la "Chefi la cuțite"

Irina Onescu a câștigat rapid simpatia publicului prin carisma și talentul culinar, dar și prin frumusețea se deosebită. Fosta concurentă a sezonului 7 "Chefi la cuțite" nu mai arată deloc așa cum o știu toți, aceasta s-a decis să își schimbe radical look-ul, fapt pentru care a apelat la o tunsoare scurtă care i se potrivește perfect.

Citește și: Ce a dezvăluit Florin Revesz, după finala „Chefi la cuțite”. Fanii au reacționat imediat când au văzut imaginile

De asemenea, Irina Onescu s-a vopsit roșcată și îi stă extrem de bine. Noua culoare a părului îi scoate în evidență frumoasele trăsături ale feței, dar în mod special culoarea albastră a ochilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Onescu face furori și acum pe rețelele sociale cu frumusețea sa răpitoarea, dar și cu superbele forme. La cei 36 de ani, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite" se mândrește cu aspectul său fizic și cu trupul de invidiat.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, aceasta a dezvăluit că nu mai ocupă funcția de primăriță a localității Petriș din județul Arad, însă este Consilier Județean și se laudă cu job-ul său.

"Cred că curajul este cel mai imporant lucru în acest domeniu, pentru că mai departe totul este o provocare. Este o provocare să fii femeie în lumea asta, fapt pentru care este o adevărată provocare și să fii femeie într-o funcție de conducere și într-o lume a bărbaților.", a spus aceasta, la Antena Stars.

Citește și: Chefi la cuțite, 6 iunie 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă ca facă schimb de concurenți! Pe cine a „furat”

De asemenea, Irina Onescu a mai declarat că nu și-a dorit niciodată să ocupe o funcție în domeniu politic: "Nu mi-am imaginat niciodată că o să ajung primar, nici când am candidat. Am candidat cu gândul de a-i alerga pe contracandidații mei, însă întâmplarea a făcut că eu să câștig acel mandat, restul e istorie."

Fosta concurentă Chefi la cuțite a avansat în cariera sa, însă vorbeste cu drag despre anii trăiți ca primar, dar și de oamenii din localitatea Petriș.

"Nu știu dacă bucătăria era vocația mea, dar este o pasiune. Eram o mare fană a emisiunii Chefi la cuțite. Gătitul este o pasiunea a mea, însă n-am aprofundat până acum tehnici de gătit. Îmi place să cred că am avut tot timpul gust. Să apar la Chefi la cuțite mi s-a părut o oportunitate mare să promovez comuna, pentru că noi pe partea gastronomică suntm foarte buni.", a mai dezvăluit ea despre experiența show-ului culinar.

Cu ce se ocupă Rikito Watanabe, fostul concurent "Chefi la cuțite", atunci când se află în afara competiției. ... Ce face Rikito Watanabe (Riki) după „Chefi la cuțite”. Imaginile care l-au dat imediat de gol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x