Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Îți amintești de Gianny Bănuță, câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezon trei? Ce detaliu incredibil a ieșit la iveală

 

Pentru cei care nu își amintesc, Gianny Bănuță este bucătarul iscusit care a reușit să pună mâna pe marele premiu al emisiunii „Chefi la cuțite”, în sezonul trei, aducându-i lui Cătălin Scărlătescu, mentorul său, mari motive de bucurie.

Astăzi, la ceva timp de la fericitul eveniment, numeroși fani ai emisiunii se întreabă ce mai face fostul mare câștigător și cum a evoluat în toată această perioadă.

Se pare că fostul concurent a plecat din România ca sa-si indeplineasca cel mai mare vis, acela de a-și deschide propiul restaurant, undeva în Spania.

 

Gianny Bănuță, câștigătorul celui de-al treilea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite", a oferit primele declaratii despre proiectul lui de suflet!

Ce pune la cale bucătarul care i-a adus lui Scărlătescu o victorie de zile mari? Află totul urmărind clipul video de mai sus!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI