Antena Căutare

„Îți trebuie fălci!” Farfuria care i-a împărțit pe chefi în două tabere la proba amuletei

În dorința lor de-a câștiga amuleta pusă la bătaie de frumoasa Gina Pistol, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales preparate speciale, menite să impresioneze pe bucătarul care face jurizarea.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, pentru o pune mâna pe o amuletă extrem de prețioasă, cei trei jurați din sezonul 8Chefi la cuțite” trebuie să pregătească sandvișuri spectaculoase, având la dispoziție doar șaizeci de minute.

„Ștefan Popescu vine dintr-o zonă din asta de bucătărie franțuzească, așa că mă gândesc să fac sandviș cu mușchi de vită, un sandviș pe care îl găsești într-o farfurie de bistro”, a dezvăluit Florin Dumitrescu, extrem de sigur de alegerea făcută.

citește și: Reacția lui chef Scărlătescu la vederea farsei pe care i-a pregătit-o chef Bontea. Ce a spus despre statuia Marilyn Monroe

Scărlătescu a ales să pregătească un sandviș spectaculos pe bază de pește și unul pe , în timp ce Bontea a mers pe ideea unui sandviș cu roast beef.

„Îți trebuie fălci!” Farfuria care i-a împărțit pe chefi în două tabere la proba amuletei

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

„Îmi lasă gura apă, nu mai pot, mi-e foame. Doamne ferește. Mi-e poftă, zici că am fugit de acasă și n-am mâncat de șapte zile. Sandvișul ăsta e pe bază de opulență! Nu mai pot de poftă, doamne ferește”, a dezvăluit Sorin Bontea, salivând parcă la deliciul pe care îl pregătește.

citește și: A început să plângă după interacțiunea cu chefii. De ce a ieșit cu ochii în lacrimi de la jurizare

Pe lângă aromele și mirosile puternice, nu au lipsit nici tachinările din bucătăria „Chefi la cuțite”! Cât de bine s-au descurcat cei trei jurați și cum arată preparatele lor, la final, în momentul când au putut degusta?

Află totul urmărind clipul video de mai sus, din a treia ediție „Chefi la cuțite”, din sezonul 8.

Pare simplu, dar nu e. Ce preparat de senzație trebuie să facă chefii pentru a treia amuletă a sezonului... Cum arată combinația dintre chef Dumitrescu și chef Scărlătescu: „Înalt, bronzat, plin de mușchi”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x