Antena Căutare

Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit. Dentistul avea numai 39 de ani

Medicul dentist Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 de Chefi la cuțite a murit la numai 39 de ani. Clinica unde el a lucrat ca stomatolog , precum și apropiații au făcut anunțul trist.

Colaj cu Iulian Juncănaru Galerie
Dentistul Iulian Juncănaru, fost concurent Chefi la Cuțite, a murit la 39 de ani | Antena 1

Medicul dentist Iulian Juncănaru a participat la Chefi la cuțite în anul 2020 și i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât și cu povestea sa de viață. Iulian Juncănaru a muncit din greu pentru a deveni dentist și a face oamenii să zâmbească, pentru că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

Iulian Juncănaru și-a spus povestea în anul 2020 la Antena 1. În competiția Chefi la cuțite, Iulian Juncănaru a ajuns până în bootcamp.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 8, în lacrimi, la TV. Dezvăluirile lui Sorin Bontea l-au făcut să plângă

Iulian Juncănaru a murit. Mesajele triste care au apărut pe rețelele sociale, după decesul medicului dentist

În unul dintre mesajele apărute pe Facebook este precizată și posibila cauză a morții: „Din câte spun cunoscuții, a fost găsit fără suflare în locuință, probabil după un stop cardio-respirator”.

Reprezentanții clinicii în care a profesat Iulian Juncănaru au anunțat decesul acestuia:

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”.

„Rămas bun, Juncanaru Iulian! Pentru noi, rămâi acel om pe care mulți cu siguranță îl doresc alături. Îți mulțumim pentru toate clipele oferite, prietenia și zâmbetul tău. Drum lin, alături de îngeri!”, se arată într-un alt mesaj de pe Facebook.

Citește și: Lino Bucci, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Anunțul a fost făcut de fiica celebrului bucătar

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu îmi vine să cred că totuși se întâmplă și tu chiar nu mai ești aici Juncanaru Iulian !!!!

Să fii bine acolo unde te-a luat Dumnezeu!!”, a scris altcineva pe rețelel sociale.

Pagina de Facebook a regretatului medic dentist a fost împânzită de mesaje de condoleanțe pentru familie.

Iulian Juncănaru a fost îndrăgit atât de fanii Chefi la cuțite, cât și de pacienții pe care i-a tratat.

Interviuri exclusive cu concurenții sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPLAY. Primele impresii ale acestora, după Mare... Ce a dezvăluit Ștefania Pop la scurt timp de la Finala Chefi la cuțite: „Desertul a avut două ingrediente de bază”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x