Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

„Iulică din Filipine”, obligat să plece de la „Chefi la cuțite” ca să nu fie expulzat din România! Povestea lui este incredibilă!

 
+3 click pentru
galerie

Julius Ponce Gutierrez, unul dintre concurenții aleși de chef Dumitrescu să facă parte din echipa albastră, are 34 de ani și este chef în București. Totuși, bucătarul a fost nevoit să părăsească „Chefi la cuțite” ca să nu fie expulzat din România!

Julius nu este o figură nouă în acest concurs, căci în cel de-al patrulea sezon, filipinezul a reușit să cucerească inimile telespectatorilor prin energia pe care a adus-o în platoul “Chefi la cuțite”. Deși nu a ajuns atunci în echipele finale, în sezonul 5 i-a demonstrat lui chef Florin că merită să facă parte din echipa sa.

„Îmi este dor să lucrez cu Scărlătescu, chiar dacă este foarte dur în bucătărie. Mi-ar plăcea să ajung în echipa lui de data aceasta”, declara bucătarul într-o apariție la „Chefi la cuțite”.

Julius a ajuns în România acum nouă ani și a lucrat alături de Cătălin Scărlătescu într-un restaurant din București, fiind specializat în sushi. Pas cu pas a învățat și limba română și a ajuns să se obișnuiască cu gustul sarmalelor și al jumărilor, două dintre preparatele sale preferate. Este un împătimit al slăninei, jumărilor, al ardeilor umpluți și oricât de specializat ar fi în tehnica sushi-ului, declară că sarmalele sunt o tentație la care poate rezista cu greu.

Concurentul a spus că dacă ar câștiga marele premiu și-ar dori să își aducă cei doi copii în țară, căci cei mici acum studiază în Filipine.

Totuși, deși s-a descurcat de minune la primele probe din cel de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”, Julius Gutierrez a primit vestea cumplită de la Gina Pistol și toată lumea a fost șocată:

„Avem o problemă! Julius trebuie să plece în această seară, fiindcă altfel riscă să își piartă locul de muncă...și să fie expulzat din România”

Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat de situația complicată în care s-a aflat, Julius a mărturisit: „Copiii mei sunt pe primul plan, nu îmi permit să îmi pierd slujba și să nu îmi mai ajut copiii. Trebuie să renunț la această emisiune. E un vis frumos...Dar nu pot să nu îmi ajut copiii. I-am promis fiicei mele că peste un an o aduc în România, să facă facultatea de Drept”.

Ce poveste de viață are concurentul de la „Chefi la cuțite”?

„Am 34 de ani și am doi copii, Sasha și James, de 10 și respectiv, 9 ani. Am venit în România în urmă cu nouă ani. Am lucrat la o firmă drept chelner și ajutpr de bucătar. Am stat la acel hotel aproximativ trei ani, apoi m-am angajat în altă parte, ca sushi chef. La început nu mi-a plăcut țara, fiindcă am venit iarna și era foarte frig. În plus, aveam dificultăți de comunicare. Apoi am învățat să îmi adaptez limbajul și totul a mers bine. Ajunsesem să am mai mulți prieteni români decât filipinezi. Am lucrat cu celebrul chef Henrik Sebok, el m-a învățat totul despre cum merg lucrurile aici, în domeniul bucătăriei. Dar viața mea are în continuare suișuri și coborâșuri. Cel mai greu este să stai departe de familia lăsată în țara natală. Aici am făcut din prieteni o familie. Cel mai greu este că nu am copiii aproape, să-i pot vedea și să îmi joc rolul de tată. Știu însă că se vor întâmpla și lucruri bune și ooprtunitățile nu vor întârzia să apară”

Totuși, nimeni nu-l va uita pe simpaticul „Iulică” filipinezul, care a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”!

 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI