Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

După ce a pregătit o inedita rețetă de hamsii cu polenta, ambele ingrediente de culoare roșie, Gina Felea și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8!

Anca Dinicu a făcut senzație cu personajul Gina Felea, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Când au ridicat cloțurile și au văzut mămăliga roșie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost prea încântați și nici nu s-au grăbit să guste.

Gina Felea, glume savuroase la emisiunea Chefi la cuțite

Au presupus că farfuria, având numai ingrediente de culaore roșie, a fost pregătită, cel mai probabil, de Scufița Roșie de la Vama Veche.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Totuși, surpriza a fost uriașă atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția actrița Anca Dinicu, care a intrat magistral în pielea personajului Gina Felea!

citește și: Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu

A urmat un dialog savuros între comica blondă și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Glumă după glumă, Gina Felea i-a făcut să râdă cu lacrimi.

Ce părere au avut Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu despre farfuria pregătită de concurentă și ce verdict a primit Scufița Roșie din Vama Veche?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video