Antena Căutare

Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

După ce a pregătit o inedita rețetă de hamsii cu polenta, ambele ingrediente de culoare roșie, Gina Felea și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8!

Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă” Galerie
Anca Dinicu a făcut senzație cu personajul Gina Felea, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Când au ridicat cloțurile și au văzut mămăliga roșie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost prea încântați și nici nu s-au grăbit să guste.

Gina Felea, glume savuroase la emisiunea Chefi la cuțite

Au presupus că farfuria, având numai ingrediente de culaore roșie, a fost pregătită, cel mai probabil, de Scufița Roșie de la Vama Veche.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Totuși, surpriza a fost uriașă atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția actrița Anca Dinicu, care a intrat magistral în pielea personajului Gina Felea!

citește și: Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu

A urmat un dialog savuros între comica blondă și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Glumă după glumă, Gina Felea i-a făcut să râdă cu lacrimi.

Ce părere au avut Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu despre farfuria pregătită de concurentă și ce verdict a primit Scufița Roșie din Vama Veche?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”... Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 20, oferită de Adrian Mihăilescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x