Chefi la cutite

"Kennya e numele meu de videochat. Câștigam 12 milioane când am aflat că voi avea un copil bolnav". Ea e Oana, concurenta apreciată la "Chefi la cuțite"

 

Oana Stamate a fost cu singuranță una dintre cele mai marcante apariții din platoul „Chefi la cuțite”. În vârstă de 30 de ani, concurenta este cunoscută sub numele de Kennya, iar înfățișarea ei dură ascunde în spate o poveste emoționantă.

Deși meseria sa de bază este de bucătar, tânăra a fost nevoită să apeleze la domeniul videochat-ului pentru a-și întreține fiul, însă greutățile au împins-o să caute și o altă soluție: 

"Sunt dansatoare, numele de scenă l-am luat pentru videochat. În momentul de față sunt stripteuză și practic BDSM-ul. adică sado-maso. Am un job de stăpână, pare simplu, dar este foarte complicat. Gândul meu de a renunța la ceea ce fac există în fiecare zi. Aș vrea săgătesc, pentru că este o pasiuine”, a povestit Oana, care a izbucnit în lacrimi atunci când a primit trei cuțite din partea chefilor.

Tânăra și-a spus povestea impresionantă de viață. Lucra în bucătărie când a rămas însărcinată. Fiul său s-a născut cu probleme de sănătate și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și epilepsie. Nevoia a împins-o pe Oana să practice meseria la care și-ar dori să renunțe.

"Mi s-a oferit un salariu de 12 milioane, însă aveam nevoie de bani pentru tratamente. Fiul meu are acum zece ani și îl feresc de tot ceea ce fac eu în afara casei", a mai povestit concurenta.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe