Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

"Kennya e numele meu de videochat. Câștigam 12 milioane când am aflat că voi avea un copil bolnav". Ea e Oana, concurenta apreciată la "Chefi la cuțite"

 

Oana Stamate a fost cu singuranță una dintre cele mai marcante apariții din platoul „Chefi la cuțite”. În vârstă de 30 de ani, concurenta este cunoscută sub numele de Kennya, iar înfățișarea ei dură ascunde în spate o poveste emoționantă.

Deși meseria sa de bază este de bucătar, tânăra a fost nevoită să apeleze la domeniul videochat-ului pentru a-și întreține fiul, însă greutățile au împins-o să caute și o altă soluție: 

"Sunt dansatoare, numele de scenă l-am luat pentru videochat. În momentul de față sunt stripteuză și practic BDSM-ul. adică sado-maso. Am un job de stăpână, pare simplu, dar este foarte complicat. Gândul meu de a renunța la ceea ce fac există în fiecare zi. Aș vrea săgătesc, pentru că este o pasiuine”, a povestit Oana, care a izbucnit în lacrimi atunci când a primit trei cuțite din partea chefilor.

Tânăra și-a spus povestea impresionantă de viață. Lucra în bucătărie când a rămas însărcinată. Fiul său s-a născut cu probleme de sănătate și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică și epilepsie. Nevoia a împins-o pe Oana să practice meseria la care și-ar dori să renunțe.

"Mi s-a oferit un salariu de 12 milioane, însă aveam nevoie de bani pentru tratamente. Fiul meu are acum zece ani și îl feresc de tot ceea ce fac eu în afara casei", a mai povestit concurenta.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe