Antena Căutare

Lovitură grea pentru cei trei chefi! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 18 de la „Chefi la cuțite”

Surpriză de proporții în bucătăria „Chefi la cuțite”! Gina Pistol nu a venit cu vești tocmai bune pentru cei trei jurați, căci lupta pentru amuleta 18 se anunță a fi una extrem de dificilă.

Lovitură grea pentru cei trei chefi! Ce trebuie să gătească pentru amuleta 18 de la „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu și Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția anterioară din emisiunea „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a câștigat cea mai puternică dintre amulete. În prezent, Cătălin Scărlătescu are șapte amulete, urmat fiind apoi în clasament de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Acum, cei trei jurați sunt mai porniți ca niciodată să câștige amuleta 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, doar că vestea primită de la Gina Pistol pare să le cam fi tăiat din elanul de la început.

Ce temă a anunțat Gina Pistol pentru amuleta 18 de la Chefi la cuțite

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie și au aflat că trebuie să gătească calamari!

citește și: Emilia Mirea, moment magic de balet în platoul „Chefi la cuțite”! Ce poveste emoționantă a ascuns în farfurie

Totuși, deși pare o rețetă destul de simplă, niciunul dintre cei trei bucătari nu a fost fericit de tema anunțată de Gina Pistol.

citește și: Ilie Maria a făcut o criză de râs când i-a întâlnit pe jurații „Chefi la cuțite”! „Ce pastile iei, că vreau și eu”

„E o probă destul de dificilă, pentru că un simplu calamar nu prea îți dă gust. Calamarul e mai mult textură, textură care dacă e mult prea gătită e cauciucată, dacă e prea puțin gătită e cauciucată. Și atunci trebuie să construiești mult pe lângă”, a explicat Florin Dumitrescu, înainte ca proba pentru amuleta 18 să înceapă.

Totuși, orice bonus contează, așa că oricât de grea poate suna proba din ediția 18, cei trei chefi sunt nevoiți să facă tot posibilul pentru a pregăti niște rețete spectaculoase.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Emilia Mirea este balerina care a pregătit juraților „Chefi la cuțite” o surpriză uriașă... Amuleta 18 de la „Chefi la cuțite” este extrem de periculoasă! Ce bonus aduce: „E amuleta naibii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x