Antena Căutare

Mamă și fiică își declară război în bucătărie și devin rivale la „Chefi la cuțite”!

Sunt unite de aceeași pasiune pentru gătit, dar la „Chefi la cuțite” vin să concureze una împotriva celeilalte.

Sunt unite de aceeași pasiune pentru gătit, dar la „Chefi la cuțite” vin să concureze una împotriva celeilalte.

O mamă și fiica sa își spun povestea în ediția de luni a show-ului de la Antena 1 și vor încerca să-i convingă pe cei trei jurați că merită să meargă în etapa următoare.

La numai 17 ani, fiica dorește să arate că gustul inedit pe care îl poate da mâncării atunci când asociază cartofi cu kiwi e demn de votul de încredere al chef-ilor.

La rândul ei, mama, care vreme de 10 ani a deținut un restaurant, e decisă să le servească lui chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu amintiri în farfurie, astfel că va opta pentru un preparat din pește cu mămăliguță și legume.

Ce reacție vor avea jurații, dar și care va fi votul lor pentru cele două, dacă e mama mai pricepută decât fiica sau dimpotrivă, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.

E un desert iubit în întreaga lume! Cum a apărut ÎNGHEŢATA şi cine este românul care a adus acest desert în ţara noastră... Asta sigur nu știai despre piureul de cartofi. Învață tehnica specială a lui Chef Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x