Antena Căutare

Maria Șandru de la „Chefi la cuțite”, poze de familie! Cum arată soțul și cei doi copii ai concurentei

Maria Șandru este una dintre cele mai controversate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Recent, fanii au descoperit ce familie frumoasă are aceasta.

Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Maria Șandru, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul cu adevărat spectaculos și plin de situații neprevăzute. După etapa de preselecții, concurenții au ajuns în bootcamp și au trecut prin numeroase probe de foc.

La final, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au oferit tunici în dungi, carouri sau buline, în funcție de echipa pe care o conduc. Au fost momente de maximă tensiune și fiecare bucătar a fost atent cu multă atenție, dar și în baza unei strategii.

Maria Șandru de la „Chefi la cuțite” are un soț iubitor și doi copii superbi

Maria Șandru a fost selectată de Sorin Bontea în echipa sa cu tunici în dungi. Încă din primele bătălii culinare pe echipe, concurenta s-a remarcat imediat prin temperamentul său.

citește și: Maria Șandru, acuzații grave la adresa lui Vlăduț Manoliu! Ce s-a întâmplat

Ambițioasă, muncitoare și perfecționistă, Maria Șandru de la „Chefi la cuțite” a pus mult suflet în fiecare probă și a încercat, pe cât posibil, să demonstreze faptul că este un bucătar extrem de priceput.

Chiar dacă proba de paste i-a dat ceva bătăi de cap, concurenta a reușit să se adune și să termine cu bine farfuria. Pentru cei care nu își amintesc, în timpul gătitului, aceasta l-a acuzat pe Vlăduț Manoliu că ar fi sabotat-o.

citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”! „Nebunia prin care trecem ne-a făcut să ne schimbăm planurile”

Nu a fost pentru prima oară însă când Maria Șandru a stârnit nemulțumiri sau discuții aprinse printre concurenți, căci felul său de-a fi poate fi o adevărată provocare pentru cei din jur. Totuși, aceasta nu și-a lăsat niciodată echipa la greu și a încercat să lupte până în ultima secundă, la „Chefi la cuțite”.

Maria Șandru este din Maramureș, este căsătorită și are doi copii superbi, de care este extrem de mândră. Concurenta de la „Chefi la cuțite” se poate lăuda cu un mariaj fericit de nouă ani și s-a stabilit în Capannori, Italia, locul unde lucrează. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în restaurante apreciate din Italia.

Chiar dacă există numeroase rivalități apărute între ea și ceilalți concurenți din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Maria Șandru a dezvăluit faptul că și-a propus să lupte și să îi convingă pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu faptul că merită un loc în marea finală!

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”! „Nebunia prin care trecem ne-a făcut să ne schimbăm pl... Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x