Căutare Live

Mario Fresh a făcut show la „Chefi la cuțite”. Le-a pregătit juraților „mâncarea copilăriei” sale

În a șasea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenții care au reușit să facă senzație a fost chiar celebrul Mario Fresh!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mario Fresh a venit la emisiunea „Chefi la cuțitesezonul 8 ca să demonstreze că este bun la absolut orice, inclusiv la gătit.

Extrem de sigur pe forțele sale și cu o atitudine de star, Mario Fresh a pregătit o rețetă de piept de pui cu ciuperci și cu smântână.

citește și: Gina Pistol, exasperată de Florin Dumitrescu! Ce i-a făcut acesta: „Mă disperi”

Mario Fresh a făcut show la „Chefi la cuțite”. Le-a pregătit juraților „mâncarea copilăriei” sale

Mario Fresh a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”

Mario Fresh la emisunea „Chefi la cuțite”

„Nu pot să-i spun ciulama, sună oribil pentru mine, zici că e o boală. Nu că mă gândesc la ciumă neapărat, dar este ceva oribil pentru mine. Este mâncarea copilăriei mele, m-a învățat mama s-o fac”, a dezvăluit Mario Fresh la „Chefi la cuțite”, explicând de ce nu suportă termenul de „ciulama”.

citește și: Fiul Amaliei Bellantoni a venit la „Chefi la cuțite” cu un super preparat sicilian! Ce a gătit puștiul

Surprinzător este faptul că, deși este un artist extrem de ocupat, tânărul s-a descurcat de minune și a făcut senzație în bucătărie, demonstrând că are toate șansele să obțină cuțitele celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bianca de la „Chefi la cuțite” i-a surprins pe chefi cu preparatul ales! Ce le-a gătit: „Are tupeu!”... Preparatul care i-a făcut pe jurații de la „Chefi la cuțite” să râdă imediat cum au ridicat capacele. Ce au găsit...
Ultimele știri