Antena Căutare

Actorul Marius Damian îi ia la „roast” pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, la Chefi la cuțite

Duminică, de la ora 20.00, Chefi la Cuțite se întoarce cu o nouă rundă de degustări pe nevăzute și o nouă confruntare pentru mult râvnitele amulete.

Actorul Marius Damian, într-un tricou portocaliu, gătind la Chefi la cuțite Galerie
Actorul Marius Damian vine la Chefi la cuțite 2021 | Antena 1

Chefii Scărlatescu, Dumitrescu și Bontea îşi vor da toată silința pentru a o impresiona pe Ioana Romanescu, antreprenor și cake designer, cea care va juriza farfuriile lor în această ediție.

Concurenții care vor trece pragul show-ului de cooking de la Antena 1 vor marca o bogată diversitate în termeni de proveniență, profil profesional și originalitate. Din Japonia până în California, combinații de destine vor pune pe masă mâncăruri inedite.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Vlad și Cristi Munteanu s-au întrecut la gătit. Ce verdict au primit de la chefi

Surpriza de la Chefi la cuțite, ediția de pe 21 martie 2021

O apariție surpriză și plină de energie, actorul și scenaristul la Chefi de Cuțite, Marius Damian a pregătit pentru chefi un „roast” pe măsură și dedicații personalizate pe blaturi de pizza. „Ceea ce mi-am propus să gătesc este o premieră absolută”, a povestit concurentul. Care va fi reacția chefilor rămâne de văzut duminică seara de la 20.00, la Antena 1.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Finii lui Cătălin Scărlătescu au făcut show! Cum a reacționat juratul când i-a văzut

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Vrei să vezi emisiunea integral, o găsești aici: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-9. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Chefi la Cuțite în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi cel mai nou episod Speak la Cuțite online: https://a1.ro/video/antena-1/speak-la-cutite/

Cum arată Gina Pistol la 10 zile după ce a născut. Prin ce a trecut prezentatoarea imediat după ce a adus-o pe lume pe f... Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Amuleta 10 e una supremă! Ce avantaj uriaș aduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x