Antena Căutare

Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a oamenilor străzii!

Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a homless-ilor!

Mihai Rosus are o poveste impresionantă de viaţă! A fost la un pas de moarte şi acum e antrenorul echipei naţionale de fotbal a oamenilor străzii.

Dacă ar fi să se facă un film inspirat din destinul lui, poate că producția cinematografică ar fi demnă de un Oscar. După ce „a văzut îngeri” și era să piardă lupta cu moartea, Mihai s-a transformat total și a încercat să transforme în bine și viața celor mai puțini norocoși: copiii din orfelinate și oamenii străzii.

Pentru care a început să gătească și să le aducă bucurie în existența lor plină de lipsuri. În plus, a adoptat un copilaș abandonat, bolnav.

Un bucătar de pe platforma de foraj marin , la "Chefi la cuţite". Gătește și pentru 60 de oameni și stă mai mu... Ana Onofrei, o concurentă cu multe diplome și calități. i-a făcut lui chef Bontea "fizioterapie cu bioptronul"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x