Antena Căutare

N-ai văzut în viaţa ta aşa ceva! Chef Dumitrescu şi Chef Bontea îl trimit pe Chef Scărlătescu la… azil. “Din păcate, nu ne-a crezut nimeni”

Printre zecile de farfurii pe care le degustă pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, jurații se țin în continuare de glume în pauzele de filmare.


Printre zecile de farfurii pe care le degustă pe nevăzute la „Chefi la cuțite”, jurații se țin în continuare de glume în pauzele de filmare.

Dacă până acum au tot încercat să-l însoare pe burlacul grupului, fără succes însă, chefii Bontea și Dumitrescu au acum o altă idee năstrușnică: vor să-l trimită pe chef Scărlătescu la azil.

Pentru că glumele și tachinările dintre ei nu lasă loc de supărări, simpaticii bucătari au mereu noi și noi scenarii la ei: așa se face că Florin nu a stat mult pe gânduri și a început să dea câteva telefoane pentru a-i găsi un loc lui Cătălin, cu cele mai bune condiții.

„Singura problemă e că nimeni nu ne-a crezut când le-am spus că suntem în căutare de un loc la azil pentru chef Cătălin Scărlătescu și ne-au închis telefoanele”, povesteşte amuzat Florin.

Don Baxter şi Pacha Man, vizită surpriză la “Chefi la cuţite”. “Am venit pentru că chefii nu mai aveau jigniri”... Lui chef Scărlătescu i-au zis Grăsuțu, Dumitrescu e Crețu, dar Botea s-a ales cu cel mai tare apelativ! Noile porecle al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x