Antena Căutare

Noroc sau ghinion? Amuleta 13 aduce o surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”

În această ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au reîntâlnit în bucătărie, ca să lupte pentru o nouă amuletă!

Noroc sau ghinion? Amuleta 13 aduce o surpriză uriașă pentru cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”
Florin Dumitrescu și Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat care este amuleta din această ediție „Chefi la cuțite”, iar surpriza a fost mare.

„Ai puterea să obligi celelalte două echipe să facă schimb de bancuri, nu mai târziu de jumătatea probei”, a anunțat frumoasa blondină, spre bucuria celor trei titani ai bucătăriei.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu luptă pentru amuletă

În sezonul trecut, Cătălin Scărlătescu a fost cel care care a câștigat amuleta cu acest bonus și a ieșit un show de zile mari! Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să facă schimb de bancuri chiar înainte de-a începe montarea farfuriilor și au urmat momente de haos.

citește și: Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”

Cei doi chefi au făcut un schimb acid de replici și au țipat unul la altul, semn că emoțiile au fost extrem de mari. De pe margine, Cătălin Scărlătescu a privit cum cei doi se ceartă.

citește și: El e clona lui Scărlătescu! Vlăduț Manoliu a făcut magie curată la Chefi la cuțite: „Ajung până în finală”

„Pârșii ăia doi s-au certat, au făcut caterincă între ei, și-au spus ce gătesc…Pentru că nu mi-am exercitat eu atunci cum trebuia amuleta, eu o câștig pe asta, ca să vă nenorocesc de data asta, hai! Acum știu cum să o folosesc”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, mai decis ca niciodată să câștige bonusul pus la bătaie de Gina Pistol.

Tema de astăzi se numește „tapas de luho”, așa că cei trei chefi trebuie să pregătească niște tapas de lux.

Simona Modoran a făcut senzație cu cioara Cronco, la emisiunea „Chefi la cuțite”! „Acum mai nou a început să latre”... Amuleta 13 încinge spiritele în bucătăria „Chefi la cuțtie”! Ce au pățit Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x