Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Noul sezon „Chefi la cuțite” s-a pus la „gătit”! Gina Pistol și-a făcut deja o schimbare incredibilă de look!

 
+3 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru toți fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Cel de-al cincilea sezon s-a terminat de puțin timp, dar o veste recentă i-a bucurat pe toți! Când începe noul sezon?

Am avut parte de un sezon „Chefi la cuțite” de poveste, în care cei mai buni bucătari s-au luat la întrecere pentru marele premiu. La final, doar unul a fost declarat marele câștigător: Bogdan Vandici, din echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu.

De curând, acesta a mărturisit ce va face cu premiul de 30.000 de euro pentru care a luptat cu toată pasiunea de care a putut da dovadă.

Totuși venim și cu o veste bună pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Filmările pentru noul sezon vor începe în curând și Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu promit că vom avea parte de ceva cu totul și cu totul special.

Și ca surprizele să se țină lanț, Gina Pistol a decis să își facă o schimbare radicală de look, pentru a-i impresiona pe fanii emisiunii. Cum arată acum frumoasa prezentatoare a celui mai îndrăgit show culinar? Vezi în poza de mai jos:

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe