Antena Căutare

O cântăreață a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inventată chiar de ea! Ce a gătit Romanița

Romanița este una dintre concurentele care a reușit să facă spectacol savuros în ediția 16 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”!

O cântăreață a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă inventată chiar de ea! Ce a gătit Romanița Galerie
Romanița, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a dezvăluit la „Chefi la cuțite” că este cântăreață și că a urcat pe scenă pentru prima oară pe vremea când avea doar opt ani.

„Am câștigat concursuri, am făcut cursuri, am început să merg la festivaluri și la spectacole pentru copii și adolescenți. M-am mutat în timpul liceului la București, ca să fac muzică”, a dezvăluit tânăra, în timp ce a ales să pregătească o delicioasă plăcintă cu lobodă și leurdă, o mâncare pe care chefii sigur nu au mai gustat-o până acum!

Romanița i-a uimit pe jurații Chefi la cuțite cu o rețetă proprie de plăcintă

„Am stat foarte mult în casă în această perioadă și am încercat să mențin relația cu publicul prin mediul online. Pe lângă cântat am început să gătesc live!

citește și: Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu ea

Toți care au auzit de plăcinta mea au spus că este ceva nou. Cookingul online a venit dintr-o plesneală, fii-mea avea nevoie de o activitate.

Are zece ani și a început să se plictisească. Am zis hai să gătim niște clătite și clipul a explodat, are aproape o sută de mii de vizualizări Ideea să vin aici nu-mi aparține. La clipurile pe care le fac sunt mereu multe persoane care mi-au zis să vin la Chefi la cuțite”, a mai mărturisit Romanița, sigură că va face senzație.

citește și: Dumitru Pop Tincu a dezvăluit secretele cimitirului vesel de la Săpânța, la emisiunea „Chefi la cuțite”: „Eu fac versurile”

Odată ajunsă în fața celor trei jurați, cântăreața a povestit mai multe detalii despre viața ei. Am aflat că a terminat facultatea de actorie în Franța și că a lucrat într-o celebră patiserie de acolo. Totuși, mereu pasiunea pentru muzică a fost mai puternică, motiv pentru care a revenit în România, ca să-și facă o carieră!

Deși nu a obținut vreun cuțit în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Romanița a plecat din platou cu zâmbetul pe buze!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Coșmarul lui Cătălin Scărlătescu s-a adeverit la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea a câștigat amuleta 16! Ce plan are cu e... Coca Nicolae Eupsihie, tânărul care a arătat la „Chefi la cuțite” că nimic nu e imposibil! „Mă bătea cu scaunul, fără mo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x