Antena Căutare

Preparate ambițioase pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite! Cu ce strategie și-a speriat Cătălin Scărlătescu propria echipă

Ediția 33 Chefi la cuțite se anunță a fi una cu multe emoții pentru echipele chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Pentru azi, concurenții trebuie să gătească un preparat aparent simplu, dar care poate deveni foarte dificil - rulada.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

După ce s-au întrecut în ediția 31 în preparate fast food, pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite, echipele lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să pregătească azi un alt fel de preparat - o ruladă.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu, speriată de preparatul din a 6-a proba Chefi la cuțite

Pentru juriul format din doctori, chefii vor să ridice azi simplă ruladă la rang de delicatesă, fiecare cu propriul sau plan de pregătire.

Sorin Bontea a ales o varianta clasică de ruladă, celebrul Cordon bleu.

Echipa de buline a lui Florin Dumitrescu vă gați azi o ruladă de porc, o alegere foarte pentru proba de azi, potrivit concurentului Vincent Lointier, dat fiind faptul că acest tip de carne se consumă des în România.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

La polul opus de afla alegerea lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a ales azi un desert, decizie ce i-a speriat echipa de pătratele.

“Mai, nene, dar tu nu te-ai săturat să intrăm la duel?” a declarat Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), în timpul interviului individual, după ce a auzit ce planuri de gătit are azi Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” că să savurezi momentul!

Emoții în bucătăria Chefi la cuțite! Ce probă au primit concurenții din sezonul 8... Bontea și Scărlătescu, pregătiți să lupte împotriva “strategiei” lui Dumitrescu la Chefi la cuțite. Ce vor să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x