Antena Căutare

Preparatul “cu aripi de îngerași” al lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea! Ce punctaj imposibil a vrut să-i dea

După ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost dezamăgiți de primele farfurii gătite de concurenți în duelul 6 Chefi la cuțite, două farfurii au reușit să îi impresioneze.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

În ediția 33 Chefi la cuțite, echipa lui Cătălin Scărlătescu a ieșit învingătoare. Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost nevoite să gătească din nou, în proba individuală, cu o temă care a dat bătăi de cap concurenților - lactate.

Farfuria lui Vincent Lointier l-a impresionat pe Sorin Bontea în degustarea ediției 33 Chefi la cuțite

Chiar dacă primele farfurii de pe bandă i-a dezamăgit pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, preparatul lui Vincent Lointier a dat pe spate chefii.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

Vincent Lointier a decis să pregătească un desert special, cu un mic adaos de rozmarin, care a impresionat chefii atât de mult încât l-au numit “desertul perfect de vară”.

Și ceilalți concurenți au fost impresionați de farfuria bucătarului, în special Kani, care a spus că preparatul are “aripi de îngerași”.

Lui Chef Sorin Bontea i-a plăcut atât de mult farfuria lui Vincent, încât a vrut să îi dea un punctaj imposibil pentru degustarea din duel - 10 puncte.

Cealaltă farfurie care i-a impresionat pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu a fost cea a lui Ionuț Belei, ce a pregătit o cremă de zahăr ars.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, dezamăgiți la degustarea ediției 33 Chefi la cuțite! Ce au servit concurenții: “E o v... Eliminare șocantă în ediția 33 Chefi la cuțite! Ce concurent a pierdut Florin Dumitrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x