Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față și a recunoscut totul! „Babanașii mei! Am învățat să mă accept”

Unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite este Răzvan Babană, care a făcut parte din echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea! Recent, concurentul a făcut o dezvăluire incredibilă, ce i-a surprins pe fani! Ce mesaj a transmis acesta tuturor?

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Răzvan Babană nu a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a câștigat un loc special în inimile fanilor emisiunii. Concurentul a demonstrat că are ambiție și că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Concurentul a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să uimească pe toată lumea cu preparatele sale savuroase. La final de 2019, Răzvan Babană a transmis tuturor fanilor săi un mesaj surprinzător, ce a adunat imediat numeroase like-uri și reacții! Și dacă e să judecăm după cât a râs sau a plâns la Chefi la cuțite, atunci cu siguranță putem spune că 2019 l-a trecut pe Răzvan Babană de la agonie la extaz, prin toate stările posibile!

„Mereu la sfârșit de an îmi place să fac retrospectivă acestuia. Ei bine babanasii mei, anul acesta a fost uimitor, dintr-un simplu wedding planer am ajuns unul dintre semifinaliștii „Chefi la cuțite”! Atât de minunat a fost pentru mine să pot împărtăși cu voi dragostea, optimismul și bunătatea mea. Am crescut așa de frumos într-un mediu plin de pasiune, am scris 10 ani povesti de dragoste desprinse din cărți, am creat decoruri de vis, am smuls zâmbete și îmbrățișări, am primit laude dar și critici, am fost ridicat la cer dar au și șters cu mine pe jos!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a dat cărțile pe față și a recunoscut totul! „Babanașii mei! Am învățat să mă accept”

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, mesaj emoționant pentru fani

Ce am învățat?? - să trăiesc frumos, să mă accept, să mă bucur de mine (cu bune cu rele), să fiu eu, să strălucesc și cel mai important să fiu om.

Am trăit cel mai frumos an, am respirat fiecare moment, am muncit mai mult că niciodată. Rămân cu amintirea plăcută a unei experiențe pe care nu o poți trai decât o dată în viața, cu faptul că am cunoscut oameni noi și cel mai important că am primit atât de multe mesaje de la oameni pe care nu îi cunosc, semn că nebunia și curajul meu au fost extrem de bine studiate!

Mulțumesc tuturor pentru lecțiile învățate și va promit un 2020 intens și plin de veselie! Sper din suflet să va descoperiți și să aveți curajul să trăiți exact așa cum va doriți. Va iubesc oameni frumoși!”, a scris Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, pe pagina sa de Facebook.

Ultimele știri