Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a recunoscut totul! Cine este blonda specială din viața lui: „Ei bine da, ea este!”

SUnul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite este Răzvan Babană, care a făcut show de zile mari în echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea! Recent, concurentul a făcut o dezvăluire incredibilă, ce i-a surprins pe fani! Ce a mărturisit concurentul?

Răzvan Babană

Răzvan Babană nu a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a câștigat un loc special în inimile fanilor emisiunii. Concurentul a demonstrat că are ambiție și că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Concurentul a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să uimească pe toată lumea cu preparatele sale savuroase. Dar poate că cel mai important lucru este faptul că Răzvan Babană a demonstrat că este un tip carismatic, cu priză la public.

Simpaticul concurent a dezvăluit recent cui datoarează o parte din succesul său în plan profesional, ca organizator de evenimente!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a recunoscut totul! Cine este blonda specială din viața lui: „Ei bine da, ea este!”

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, dezvăluire emoționantă

Iată mesajul postat recent de Răzvan Babană, pe pagina sa de Facebook:

„Oamenii de succes au mereu în spate oameni de succes, calitate și curaj!

Ei bine da, ea este cea care a crezut in Babană încă de acum 10 ani! 😊🙈👌

A construit un personaj frumos, din șefă a ajuns colegă, iar apoi prietenă! 🤗✌️”, a fost mesajul postat recent de Răzvan Babană, pe pagina sa de Facebook. Ce-i drept, nu în fiecare zi poți să spui că șeful îți devine un prieten bun, care crede în tine!

Video