Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:30iUmor

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a recunoscut totul! Cine este blonda specială din viața lui: „Ei bine da, ea este!”

SUnul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite este Răzvan Babană, care a făcut show de zile mari în echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea! Recent, concurentul a făcut o dezvăluire incredibilă, ce i-a surprins pe fani! Ce a mărturisit concurentul?

Răzvan Babană

Răzvan Babană nu a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a câștigat un loc special în inimile fanilor emisiunii. Concurentul a demonstrat că are ambiție și că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

Concurentul a avut o evoluție spectaculoasă, reușind să uimească pe toată lumea cu preparatele sale savuroase. Dar poate că cel mai important lucru este faptul că Răzvan Babană a demonstrat că este un tip carismatic, cu priză la public.

Simpaticul concurent a dezvăluit recent cui datoarează o parte din succesul său în plan profesional, ca organizator de evenimente!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, dezvăluire emoționantă

Iată mesajul postat recent de Răzvan Babană, pe pagina sa de Facebook:

„Oamenii de succes au mereu în spate oameni de succes, calitate și curaj!

Ei bine da, ea este cea care a crezut in Babană încă de acum 10 ani! 😊🙈👌

A construit un personaj frumos, din șefă a ajuns colegă, iar apoi prietenă! 🤗✌️”, a fost mesajul postat recent de Răzvan Babană, pe pagina sa de Facebook. Ce-i drept, nu în fiecare zi poți să spui că șeful îți devine un prieten bun, care crede în tine!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro