Antena Căutare

Răzvan Fodor, apariție surpriză la Chefi la Cuțite: Îi dau gata cu preparatul ăsta

Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la Cuțite, a venit să demonstreze celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit.

Chefi la Cuțite. Sezon 7. Ediția 8 . Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la Cuțite, a venit să demonstreze celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit.

„Astăzi am venit să le gătesc chefilor. Am filmat împreună doi-trei ani. Am venit să îi dau ceva bun de mâncare lui Scărlătescu, nu îmi place că a slăbit.”

Răzvan Fodor le pregătește chefilor, chilli con carne, deși este domeniul chefului Sorin Bontea, Răzvan este gata să își impresioneze foștii colegi.

CITEȘTE ȘI : Rețeta Chilli con carne cu ciocolată. O rețetă simplă, dar delicioasă pentru iubitorii preparatelor picante

„Eu cred că o să le placă. Nu cred că se vor prinde, cred că despre chilli con carne, n-am vorbit, dar le știu gusturile.”

Răzvan a primit cuțitul de aur drept cadou din partea celor trei chefi. „Un chilli con carne corect.” , a adăugat Sorin Bontea.

Chefi la cuţite, lupta pentru amuletă. Tema întrecerii: cereale, carne și scrotisoara. Iată care dintre chefi a fost dec... Suhaib Meshah, cel mai frumos arab din lume gătește la Chefi la Cuțite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x