Antena Căutare

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”

Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel.

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?” Galerie
Robert Savu Candoi a revenit la Chefi la Cuțite alături de familie: Nu am învățat să gătesc

Robert Savu Candoi, a revenit și în sezonul șapte la "Chefi la Cuțite", și speră să-i impresioneze pe jurați cu un preparat de vițel.

Cu experiența lui acumulată în toate celelate sezoane, unde robert și-a încercat norocul, este sigur că anul acesta îi va da gata pe chefi.

De data asta nu a venit singur! Însoțit de soția și de băiețelul lui speră că de data aceasta va trece în etapa următoare și își va face loc în echipele chefilor.

Sunteți pregătiți?! S-a întors Candoi și reacția chefilor a fost de milioane! „Cine e copilul?”

Robert Savu Candoi a revenit la Chefi la Cuțite alături de familie: Nu am învățat să gătesc

Robert a gătit în această seară o tocâniță de vițel, special făcută pentru băiețelul lui și speră să-i surprindă pe jurați cu un preparat cu totul diferit de ceea ce au gustat aceștia până acum.

Pe tot parcursul timpului când Robert a pregătit tocănița, fiul său a stat cu el și l-a susținut: „am avut timp să stau cu el și e vina mea că l-am răsfățat”. Și nu a lipsit nici când s-a pezentat în fața juraților! Apariția fiului lui Candoi i-a înmuiat pe chefi, însă nu atât cât să primească cuțitele și să treacă mai departe, însă aventura concurentului nu se oprește aici!

Candoi a promis că va reveni și în sezonul următor și speră că va învăța să gătească până atunci și că le va face o surpriză chefilor, de data asta plăcută pentru papilele gustative!

Octavia Kurin i-a amețit pe jurații Chefi la Cuțite cu un preparat din Coreea de Sud: „Oală încinsă coreeană”... Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x