Antena Căutare

Roxana Blenche, anunț neașteptat după ce a pierdut trofeul „Chefi la cuțite”! „Nu s-a terminat aici”

Roxana Blenche, finalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, i-a impresionat pe fani cu un ce a făcut senzație. Ce a dezvăluit tânăra din îndrăgitul show culinar de la Antena 1?

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai iubite și apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Tânăra a reușit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu încă din etapa degustărilor pe nevăzute. Ajunsă în bootcamp, aceasta a demonstrat că nu există probă prea dificilă. Apoi, Cătălin Scărlătescu i-a oferit acesteia tunica în carouri.

Ce mesaj a transmis Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Însă, chiar înainte de primul battle din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta ca s-o trimită pe Adina Szekelely în echipa lui Cătălin Scărlătescu și s-o ia pe Roxana Blenche în echipa sa, cea a bucătarilor cu tunici în buline.

citește și: Ce mesaj a postat Roxana Blenche pe Facebook, după finala „Chefi la cuțite”! „Azi mă ridic”

Au urmat apoi paisprezece bătălii culinare savuroase, ce au ținut publicul cu sufletul la gură. Roxana Blenche a reușit de fiecare dată nu doar să treacă peste dueluri cu bine, ci și să-i impresioneze pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și pe Sorin Bontea cu preparatele sale savuroase și extrem de aspectuoase. Roxana Blenche a demonstrat, farfurie după farfurie, faptul că are tot ceea ce îi trebuie pentru a deveni un chef de renume.

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Roxana Blenche a ajuns în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8, luptând împotriva Mariei Șandru și a lui Ionuț Belei, cel care a primit trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 a dat însă dovadă de mult fairpley și și-a lăudat adversul pentru calitățile culinare pe care le are. Mai mult decât atât, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat fanilor, prin care își arată recunoștința.

citește și: Cum a reacționat Roxana Blenche, când a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite”

Un detaliu ce i-a bucurat pe susținători a fost faptul că anul 2021 va aduce pentru Roxana Blenche numeroase proiecte.

„Vă multumesc inca o data pentru toata sustinerea acordata pe tot parcursul acestui sezon Chefi la Cutite! Sunt extrem de recunoscatoare ca am reusit sa va castig inimile si respectul, facand ceea ce stiu eu sa fac cel mai bine si anume gatind.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sunteti minunati ca ati crezut in mine pana la final si va promit ca povestea nu s-a incheiat aici. In momentul de fata derulez cateva proiecte dragi mie, pe care urmeaza sa le lansez in spatiul public dupa inceperea Noului An.

Pana atunci va invit sa ma urmariti pe pagina mea unde voi posta zilnic cateva dintre activitatile mele din aceasta perioada.

citește și: Ce veste neașteptată au primit Claudia Radu și Cristi Boca de la „Chefi la cuțite”, chiar după finală

Sunt mandra sa am o comunitate asa frumoasa! Multumesc inca o data, ca ati ales sa faceti parte din #Blenchefteam!”, a dezvăluit Roxana Blenche, pe pagina sa oficială de Facebook.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și i-au transmis acesteia numeroase încurajări și mesaje de felicitare.

De asemenea, la scurt timp după marea finală „Chefi la cuțite”, finalista care nu a reușit să iasă învingătoare decât în inimile fanilor a transmis mulțumiri tuturor celor care au ajutat-o să ajungă atât de aproape de visul său.

„Drumul meu abia incepe! Aceasta experienta doar mi-a pornit pofta de lupta , pofta de competitii si pofta de “bucatarie”!

Va multumesc tuturor, deoarece ati fost alaturi de mine si ati facut aceasta experienta sa fie de un milion de ori mai frumoasa Echipa a fost alaturi de mine, iar fara de ea nu as fi fost aici”, a scris Roxana Blenche, care a anunțat deja că este pregătită să participe la competiții culinare internaționale!

Scrisoarea lui Vlăduț Manoliu, după Finala Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul despre conflictele cu Ionuț Belei... Ce mesaj a postat Alberto Chelu despre Maria Șandru, după finala „Chefi la cuțite”! Fanii au fost uimiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x