Antena Căutare

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum arăta înainte, cu părul scurt și blond. Poza i-a uimit pe fani

Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a uimit fanii cu o fotografie realizată pe vremea când era blondă. Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație.

Roxana Blenche, în bucataria „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit fanilor cum arăta cu părul blond | Antena 1

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut s-o cunoaștem pe Roxana Blenche, tânăra care a făcut senzație încă din audiții. Rețeta sa de piept de rață cu sos de vin roșu cu vinete i-a impresionat din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă nu a câștigat trofeul cel mare, aceasta a cucerit inimile a peste o sută de mii de români. Recent, Roxana Blenche a publicat o poză în care având părul scurt și blond.

Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” a postat pe Instagram o poză cu ea având păr scurt și blond

Fanii îndrăgitului show culinar de la Antena 1 știu că Roxana Blenche a fost și încă este una dintre preferatele publicului. Încă din primele ediții din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, tânăra s-a remarcat prin imaginație, viteză de executare și pricepere în materie de gătit. După ce a trecut cu bine peste bootcamp, aceasta a ajuns în echipa lui Florin Dumitrescu și a reușit să demonstreze că poate găti senzațional, indiferent de probele aduse de numeroasele battle-uri și dueluri.

Surprinzător sau nu, Roxana Blenche a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, acolo unde i-a avut drept rivali pe Maria Șandru și pe Ionuț Belei.

Citește și: Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire

Deși nu a câștigat trofeul, tânăra s-a ales cu zeci de mii de fani din toată țara. Fiecare postare a sa de pe Instagram devine imediat virală și adună numeroase reacții și comentarii. Printre cele mai recente poze se află și cea în care am putut vedea cum arăta Roxana Blenche cu păr scurt și blond.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia nu este una nouă, dar cu siguranță a făcut senzație. Fosta finalistă de la „Chefi la cuțite” sezonul 8 apare alături de sora sa, cu care se mândrește din plin. Imaginea cu Roxana Blenche cu păr scurt și blond i-a făcut pe fani să se întreacă în complimente și laude, semn că pe tânără o prinde bine orice look și-ar alege.

Despre Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche, fosta finalistă a îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, te invită să urmărești „Beautifood”, cel mai nou show culinar digital de pe AntenaPlay, unde poți învăța cum să transformi chiar și cele mai banale preparate într-un adevărat spectacol de gust și culoare, chiar în farfuria ta de acasă.

În fiecare duminică ai un nou episod din „Beautifood”, exclusiv pe AntenaPlay! Nu rata cel mai nou show culinar digital, cu Roxana Blenche!

Nu uita că produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

De semenea, pe Roxana Blenche o puteți urmări și în producția „Hello Chef” de pe Antena 1.

Elena Matei, fosta concurentă de la "Chefi la cuțite", ipostază incendiară în costum de baie. Cum s-a lăsat fo... Sorin Bontea, în culmea fericirii. Ce veste a dat fanilor săi de pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x