Antena Căutare

Se impart ultimele cuțite și începe Bootcampul la „Chefi la cuțite”. Un concurent vine îmbrăcat în cămașa de forță

Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.

Luni seara de la 20.30 chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu împart ultimele cuțite în audițiile din acest sezon și dau startul primei probe de Bootcamp.

Seara nu va fi lipsită de momente memorabile, mai ales că ultimii concurenți care vin la preselecții sunt deciși să facă spectacol. Așa se face că jurații vor primi mâncăruri gustoase, dar vor întâlni și personaje pe măsură. Robert e un client mai vechi al lor, a venit la preselecțiile primelor sezoane și nu a trecut mai departe, dar e decis să încerce până va reuși. Iar apariția sa îi va uimi pe chefi, pentru că Robert vine îmbrăcat în… cămașă de forță. Își va justifica înfățișarea spunând că eșecul din primele două sezoane l-a înnebunit de-a dreptul. Cum vor reacționa jurații la așa o apariție și ce ofertă au ei pentru simpaticul concurent, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30.

Nu e prima oară când jurații se află față în față cu un patruped la „Chefi la cuțite”, așa că aceștia vor fi încântați să-l cunoască și pe Bobiță, un cățel care e obișnuit cu televiziunea pentru că a concurat la „Ham Talent”. Stăpâna sa, Camelia, e hotărâtă să-și pună la bătaie talentul culinar și speră ca Bobiță să îi poarte noroc. Și tot luni jurații vor avea parte de o surpriză culinară din partea simpaticei DJ Wanda. Despre ce e vorba rămâne de văzut luni de la 20.30.

Ediția de luni, 27 martie, se încheie cu prima probă de Bootcamp: toți cocnurenții care au trecut de preselecții intră acum într-o nouă etapă eliminatorie, care le va testa îndemânarea, rapiditatea, tehnica. Legumele sunt cuvântul de ordine la această primă probă, iar ele se cer tăiate sau răzuite corect, în diverse preparate pe cât de simple la prima vedere, pe atât de solicitante.

Gina Pistol a renunțat la tricou și a arătat tuturor ce trup de invidiat are! Și ce priveliște!... DJ Wanda a învățat să gătească special pentru „Chefi la cuțite”: "Scărlătescule, dacă-mi dai un cuțit, mă mărit cu ...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x