Antena Căutare

Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru cea de-a zecea amuletă. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea, cel care conduce și clasamentul avantajelor detașat.

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au reluat locurile la bancurile de lucru în lupta pentru cea de-a zecea amuletă. Dacă până în acest moment astrele i-au surâs lui chef Bontea, cel care conduce și clasamentul avantajelor detașat, colegii săi de platou par să nu fie intimidați de acest lucru! Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a ieşit învingător?

Amuleta din această ediție acordă dreptul de a anula o amuletă jucată de unul dintre ceilalți chefi. „Asta e o amuletă bună” , a spus chef Florin Dumitrescu.

Cei trei chefi vor găti cu morcov, ou și iaurt. Este o provocare pentru cei trei, din care doar unul va ieși câștigător.

Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

Momentul jurizării a fost unul tensionat pentru cei trei chefi, însă cel care a reușit să o impresioneze pe Simona Popa a fost câștigată de Florin Dumitrescu care a preparat un desert gustos.

Simona Pope a jurizat lupta din bucătărie pentru cea de-a zecea amuletă! Cine a fost declarat câştigător?

„Era un gust care te dădea pe spate.” , a explicat Simona Popa.

Daniela Miron, o prezenţă super sexy la 48 de ani, care i-a pus pe gânduri pe chefi cu supa ei!... Alexandra Chiriac, fotomodelul care vrea să demonstreze că are talent şi în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x