Antena Căutare

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” are un frate celebru! Cine este și cum arată Daniel Bontea

Toată lumea îl cunoaște pe Sorin Bontea, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Totuși, puțini sunt cei care știu că acesta are un frate celebru! Cine este Daniel Bontea?

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
puțini sunt cei care știu că Sorin Bontea are un frate celebru și extrem de apreciat, mai ales în lumea sportului.  | Antena 1

Sorin Bontea este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați bucătari din România, acesta având în prezent aproximativ șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Acesta a reușit să câștige sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1. Cuțitul său de aur, Ionuț Georgel Belei, a demonstrat că este cel mai bun dintre cei buni și a primit marele trofeu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este și cum arată celebrul frate al luin Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”

Înainte de asta, Sorin Bontea a demonstrat că este un luptător în adevăratul sens al cuvântului, după ce a câștigat sezonul 3 „Asia Express”, alături de Răzvan Fodor.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Acum, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” se pregătește de o nouă confruntare cu rivalii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă și de data aceasta bucătarul lor preferat va ieși învingător.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Totuși, puțini sunt cei care știu că Sorin Bontea are un frate celebru și extrem de apreciat, mai ales în lumea sportului.

Daniel Bontea s-a născut pe 19 septembrie 1961 și are în prezent vârsta de 59 de ani. Este un fost campion național și unul dintre cei mai apreciați comentatori de snooker din România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Daniel Bontea la o competiție de snooker (stânga)

Pentru pasionații care urmăresc diferitele competiții naționale și internaționale, vocea lui Daniel Bontea este una reprezentativă pentru snookerul românesc.

Cu o carieră de aproape două decenii, fratele lui Sorin Bontea a avut și încă are o contribuție majoră la creșterea popularității acestui sport în România.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna

Sezonul trecut al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus publicului 44 de ediții savuroase, presărate cu povești de viață incredibile, bătălii culinare palpitante și rețete delicioase.

Acum, Sorin Bontea se pregătește de noi bătălii culinare și sezonul 9 al îndrăgitului show culinar se anunță a fi de-a dreptul spectaculos.

Vezi noul sezon „Chefi la cuțite” din 28 februarie, duminică, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

„Chefi la cuțite” revine cu un show plin de surprize! Ce noutăți există în noul sezon... Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x