Antena Căutare

Sorin Bontea i-a lăsat mască pe toți, la „Chefi la cuțite”! Ce a putut să aducă în bucătărie: „Am și eu relațiile mele”

Sorin Bontea a scos artileria grea, în lupta pentru amuleta 14, din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Bucătarul i-a uimit pe toți cu ingredientul surpriză, pe care l-a adus în bucătărie!

Sorin Bontea i-a lăsat mască pe toți, la „Chefi la cuțite”! Ce a putut să aducă în bucătărie: „Am și eu relațiile mele” Galerie
Sorin Bontea, juratul emsiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, pentru a câștiga o nouă amuletă de la „Chefi la cuțite”, cei trei chefi pregătesc o rețetă cât mai gustoasă de paste, ce va fi jurizată de somelierul Diana Pavelescu.

Florin Dumitrescu este decis să gătească niște fagottini umplute cu sos carbonara, în timp ce Cătălin Scărlătescu „a tras cu ochiul” puțin la Sorin Bontea și a decis să facă tortelloni cu ciuperci, trufe și foie gras.

Sorin Bontea a adus un ingredient surpriză la emisiunea Chefi la cuțite

Totuși, surpriza a fost mare pentru toți atunci când Sorin Bontea a adus în bucătăria „Chefi la cuțite” o imensă roată de parmezan, unde vrea să își pregătească rețeta de paste cu sos de foie gras, trufe, porcini și coniac!

citește și: Veste uriașă la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 14, dată de Diana Pavelescu

„Am și eu relațiile mele. Tocmai a venit o rotiță de parmezan. De când era meu mic visam. Nici nu știam de parmezan când eram mic. Mi-a venit ideea de la Tom și Jerry”, a glumit juratul „Chefi la cuțite”, în timp ce și-a pregătit rețeta de paste.

citește și: Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

Văzând trucul lui Sorin Bontea, dar și că Florin Dumitrescu pregătește o rețetă descoperită într-un restaurant de trei stele Michelin, Cătălin Scărlătescu a început să aibă ceva emoții în privința jurizării.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea... Ce rețete de paste au pregătit jurații „Chefi la cuțite” pentru proba de amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x