Antena Căutare

Sorin Bontea, invidios pe Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în bucătăria „Chefi la cuțtie”: „E mai mare decât al meu”

În ediția 18 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea se întrec în bucătărie pentru a câștiga amuleta, doar că nu lipsesc nici micile scântei!

Sorin Bontea, invidios pe Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în bucătăria „Chefi la cuțtie”: „E mai mare decât al meu” Galerie
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să gătească calamari la proba pentru amuleta 18, din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Nu e deloc ușor să gătești un ingredient atât de pretențios precum calamarul, dar miza este una uriașă!

Momente de senzație în ediția 18 din sezonul 8 Chefi la cuțite

„Ai dreptul să blochezi câte un concurent din celelalte două echipe pe jumătate din durata unei probe”, așa sună bonusul adus de amuleta 18, așa că toți cei trei chefi își doresc să iasă câștigători la această probă.

citește și: Adrian Gabor a revenit la „Chefi la cuțite”, dar soția nu e foarte fericită! „Iar o să dorm pe canapea”

Fiindcă au doar șaizeci de minute la dispoziție ca să gătească, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au apucat imediat de gătit.

citește și: Carmen Grebenișan și Florin Ristei, dezvăluiri neașteptate la „Chefi la cuțite”! Ce au făcut înainte de emisiune

Totuși, fiindcă emoțiile sunt uriașe, nici de data aceasta nu au lipsit din bucătăria „Chefi la cuțite” replicile surprinzătoare.

De ce a devenit Sorin Bontea gelos pe colegul său, Cătălin Scărlătescu?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Amuleta 18 de la „Chefi la cuțite” este extrem de periculoasă! Ce bonus aduce: „E amuleta naibii”... Emilia Mirea, moment magic de balet în platoul „Chefi la cuțite”! Ce poveste emoționantă a ascuns în farfurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x