Antena Căutare

Sorin Bontea, surprins în cea mai neașteptată ipostază. Fanii „Chefi la cuțite” au reacționat imediat: „Ce să mai zic...”

Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a fost surprins într-o ipostază neașteptată, ce i-a surprins din plin pe fani.

imagine cu sorin bontea Galerie
Fanii au fost uimiți când au descoperit cea mai recentă poză cu Sorin Bontea | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus publicului un show spectaculos, „condimentat” cu povești de viață savuroase, concurenți talentați și bătălii culinare memorabile.

După cel mai lung sezon de până acum, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să își ia o binemeritată vacanță, ca să își reîncarce „bateriile” cu energie.

În ce ipostază a fost surprins Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite”

Totuși, cel care i-a surprins cel mai mult pe fani a fost chiar Sorin Bontea, căci fanii au putut să-l vadă pe acesta în cea mai neașteptată ipostază.

În luna august a acestui an, fostul câștigător al sezonului 3 „Asia Express” a ales să plece într-o vacanță în străinătate alături de familia sa.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Desigur, îndrăgitul jurat al show-ului „Chefi la cuțite” nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru grădinărit, așa că a muncit de zor pentru a se putea bucura de roșii și alte bunătăți crescute de el. Dar poate că cel mai mult i-a surprins pe fani ipostaza în care a fost surprins acesta, chiar de curând. Imaginea a fost publicată pe pagina sa oficială de Instagram și a făcut imediat senzație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce să mai zic… 😁”, a fost comentariul lăsat de Sorin Bontea în dreptul fotografiei sale de pe Instagram.

Citește și: Cum arăta Sorin Bontea în tinerețe. Imaginea care a stârnit zeci de reacții în jurul renumitului bucătar de la „Chefi la cuțite”

Extrem de pasionat de pescuit, Sorin Bontea a decis să profite din plin de timpul frumos. Chiar de curând, acesta a făcut o captură imrpesionantă și a dorit să se laude cu acest lucru pe pagina sa de Instagram, acolo unde reacțiile nu au întârziat să apară.

Așadar, juratul de la „Chefi la cuțite” este nu doar un bucătar excelent, ci și un pescar desăvârșit. Chiar și Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda, a recunoscut acest lucru și i-a propus să „se ia la întrecere”.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Andra Mihail face furori în costum de baie. Cum arată acum fosta concurentă de la Chefi la cuțite... Cum arată mama lui Răzvan Babană, fost concurent la „Chefi la cuțite”. Imaginea a făcut senzație pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x