Antena Căutare

”Sper ca chefii să nu fie cu moț, altfel n-are cum să nu le placă!” Bunicuta Babica i-a cucerit pe chefi după ce... le-a cântat!

"Babica" Ioana Condrat, pensionara de 67 de ani, face un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Doamna Ioana Condrat este pensionară, are 67 de ani și gătește de când se știe. I se zice Babica, porecla care a făcut-o celebră alături de mâncărurile sale.

Vine tocmai din Sulina, așa că pește este specialitatea ei. Așa că a decis să facă un preparat cu totul special din pește. Cu această rețetă speră să-i impresioneze pe cei trei chefi.

”Să dea Dumnezeu să le placă ce am gătit, poate nu-s cu moț. Babica gătește românește”, spune concurenta.

Așadar, saramură de plachie ”șade” în farfuria de concurs. Dar stați așa, că Babica știe să și cânte. Demonstrația i-a cucerit pe cei trei jurați care i-au dat cuțitul. Bine, Babicaaa!

Mai bine renunță la nevastă decât la gătit! ”Când o să mor, o să fiu tot în bucătărie!” Chefii, ”DA” pentru o farfurie g... L-au dus pe front, după ce a refuzat să crească la orfelinat! ”O explozie mi-a rupt patru coaste. Așa am ajuns în bucătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x