Antena Căutare

Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Amuleta 14 e una cu două tăișuri

O nouă ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” aduce o altă amuletă importantă pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Surpriză uriașă la „Chefi la cuțite”! Amuleta 14 e una cu două tăișuri Galerie
Florin Dumitrescu și Gina Pistol, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că a pregătit o nouă amuletă pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Poți salva un concurent din echipa ta dacă este eliminat, înlocuindu-l însă cu altul”, așa sună amuleta pregătită de data aceasta de Gina Pistol.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu luptă pentru amuleta 14

Bonusul va fi acordat de celebrul somelier Diana Pavelescu. Cei trei chefi trebuie de data aceasta să pregătească o rețetă cât mai surprinzătoare de paste, pentru a putea obține amuleta 14.

citește și: Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea

Totuși, așa cum a explicat chiar și Florin Dumitrescu, această amuletă este „una cu două tăișuri”, fiindcă poți salva un concurent din echipa ta, dar înlocuindu-l cu un altul!

Chiar dacă bonusul este unul ceva mai dificil de folosit decât celelalte de până acum, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt mai porniți ca niciodată să facă spectacol în bucătărie și să câștige amuleta.

citește și: Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

În prezent, Sorin Bontea are patru amulete, Florin Dumitrescu trei, iar Cătălin Scărlătescu este în top, cu șase amulete.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Are patru ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Anastasia l-a „taxat” de bani pe Cătălin Scărlătescu... Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x