Antena Căutare

Țipete și tensiuni în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au pățit concurenții

În ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să gătească, în proba pe echipe!

Țipete și tensiuni în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce au pățit concurenții Galerie
Sorin Bontea la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, în ediția 30 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a anunțat concurenții că au sarcina de-a pregăti porții de amuse-bouche, adică niște aperitive savuroase, rafinate, menite să stârnească un adevărat curcubeu pe cerul gurii.

De data aceasta, cei care vor face degustarea și jurizarea sunt piloți de raliuri. Și acum, bucătarii din cele trei echipe au la dispoziție doar șaizeci de minute pentru a pregăti niște farfurii cu adevărat spectaculoase.

Tensiuni și țipete în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 8

Miza este uriașă, așa că și emoțiile sunt pe măsură! După ce Gina Pistol a anunțat startul probei de gătit pe echipe, bucătarii s-au năpustit instant în cămară, pentru a căuta ingrediente savuroase, rafinate, pentru porția de amuse bouche.

citește și: Zannidache, replică neașteptată pentru Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”: „Recunoști?!”

Chiar dacă în cămara Lidl există de toate și pentru toți, emoțiile i-au făcut pe concurenți să se comporte ca într-un adevărat haos dezlănțuit: nu au găsit ingredientele ușor, au părut că nu sunt organizați sau că nu pot face face provocării de la „Chefi la cuțite”.

citește și: Accident de coșmar la „Chefi la cuțite”! Concurenții au rămas fără cuvinte când au văzut ce s-a întâmplat pe bandă

Au urmat țipete și tensiuni uriașe, căci Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor cu orice preț să câștige.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Acuzații grave pentru Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”! Ce i-a reproșat Sorin Bontea: „E filmat, băiatule”... Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea, ceartă uriașă la „Chefi la cuțite”! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x