Antena Căutare

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite. Care este ocupația tânărului acum, după ce i-a impresionat pe jurați

Titus Antonescu a decis să se înscrie la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce a văzut majoritatea sezoanelor. Deși spune că nu are prea multe cunoștințe în arta culinară, tânărul a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați și a făcut parte din echipa fiecăruia.

colaj foto cu titus antonescu la chefi la cutite in tunica neagra Galerie
Titus Antonescu a decis să se înscrie la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce a văzut majoritatea sezoanelor. Deși spune că nu are prea multe cunoștințe în arta culinară, tânărul a reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați și a făcut parte din echipa fiecăruia. | Antena 1/ Chefi la cuțite - Antena Stars

Norocul i-a surâs tânărului Titus Antonescu. Acesta a mărturisit în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, că echipa din spatele show-ului culinar și-a dorit ca el să fie parte din proiect și astfel a fost angajat la Chefi la cuțite.

Titus Antonescu, de la concurent, la angajat. Tânărul designer a vorbit despre implicarea lui în proiectul Chefi la cuțite

Tânărul designer a impresionat nu doar prin talentul său culinar, ci și prin înclinația sa în lumea artei, la bază el fiind designer. După ce a fost evaluat cu atenție pe parcursul emisiunii, acesta a fost luat în echipă.

“Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul”, a spus Titus Antonescu.

Singurul concurent care a trecut pe la toți chefii în acest sezon spune că dorința de a experimenta un show de televiziune l-a adus în emisiune.

“Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta, am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață”, a mai spus acesta.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Titus Antonescu în competiția Chefi la cuțite. Ce a dezvăluit concurentul pe Internet

Paula Chirilă a fost curioasă cum i-a venit lui Titus ideea de a-și face modele pe păr: "Eu mă vopsesc cu modele din astea mai nebune de vreo trei, patru ani, numai că modelul ăsta de leopard îl am de vreo doi ani. M-a prins, mă identific, mi-a plăcut, a fost în mai multe ipostaze cu două nuanțe, după cu pete maro și pete negre, dar acum a rămas așa", a spus concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle. Ce a făcut Sorin Bontea pentru TItus Antonescu

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ce a transmis Gigi Burger, după eliminarea Brigittei de la Chefi la cuțite. Concurentul a dorit să o încurce la probă și... Semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite sunt aleși, în seara aceasta. Urmează un maraton de 4 ediții consecutive...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x