Antena Căutare

Ultima fotografie postată de Gina Pistol cu burtica de gravidă! Fanii au reacționat imediat

Gina Pistol, îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 a reușit să facă senzație cu ultima fotografie postată de ea pe pagina sa oficială de Instagram. Fanii au putut vedea cât de mare este burtica celebrei graviduțe.

Gina Pistol, în platoul emisiunii „Chefi la cuțițte”, sezonul 8, purtând o rochie de culoare neagră Galerie
Gina Pistol, simpatica prezentatoare a îndrăgitului show culinar de la Antena 1, a reușit să își impresioneze fani | Antena 1

Gina Pistol, simpatica prezentatoare a îndrăgitului show culinar de la Antena 1, a reușit să își impresioneze fani după ce a arătat tuturor cât de mare este acum burtica sa de graviduță.

Vedeta de la „Chefi la cuțite” și „Asia Express” s-a fotografiat purtând o rochie mulată, de culoare neagră, ce îi evidențiază din plin formele trupului.

Ultima fotografie postată de Gina Pistol pe Instagram cu burtica de gravidă

Zâmbitoare și extrem de fericită, Gina Pistol a arătat tuturor cât de mândră este de faptul că va deveni mamă în curând.

Mai mult decât atât, deși vedeta se confruntă cu greutățile specifice trimestrului trei de sarcină, aceasta nu și-a pierdut simțul umorului, ba chiar a glumit pe seama acestui subiect, spre deliciul fanilor.

citește și: Gina Pistol a făcut proba cântarului: „Plâng în mine, plâng”. Ce „șoc” a avut frumoasa prezentatoare, în a opta lună de sarcină

„Legenda spune c-o sa mai creasca...burtica 😂”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și poza a adunat instant mai bine de cincizeci de mii de aprecieri și sute de comentarii.

„Hai cu livrareeeeeeaaaaaaa”, „Legenda spune că o să fi o mamă excelentă ❤️❤️”, „Ești faină oricum!!”, „Este forma cea mai frumoasa a unei femei!! ❤️”, iată doar o parte din comentariile primite de vedeta Antenei 1, după ce a postat imaginea cu pricina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși efortul este din ce în ce mai mare de când a intrat în trimestrul al treilea de sarcină, frumoasa Gina Pistol a rămas la fel de activă pe paginile sale de socializare și publică în mod frecvent fotografii, clipuri video și story-uri, spre marea bucurie a fanilor.

citește și: Cum arată Gina Pistol în a opta lună de sarcină. Ultima imagine cu burtica de gravidă a prezentatoarei de la Chefi la cuțite

De curând, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” și-a surprins fanii cu cea mai sinceră dezvăluire de până acum! Aceasta a făcut proba cântarului și a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Potrivit acesteia, câștigul ponderal o face să îi fie tot mai greu la urcatul scărilor și la mersul pe jos.

„A fost șocul zilei. Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni. Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, a dezvăluit Gina Pistol în cadrul unui InstaStory.

Schimbare de look pentru Kani de la Chefi la Cuțite. Concurentul căruia îi „leșinase frizerul” și-a surprins fanii cu tu... Ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite. Imagini surprinse cu Florin Dumitrescu și Sorin Bontea la filmarile pentru n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x