Antena Căutare

Unul dintre șefii lui a fost bucătarul Reginei Angliei! ”Am plecat din România fără să știu încotro apuc. Din ”greșeală”, am ajuns la o școală de bucătari”!

Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele.

Alexandru Bălan are 26 de ani și se recomandă a fi bucătar de meserie. Îi place să combine ingredientele și adesea inventează el rețetele.

La ”Chefi la cuțite” a venit pentru a se face remarcat, nu doar pentru a-și încerca norocul.

”Nu mă tem de concurență. Am venit aici pentru a prelua controlul și asta am de gând să fac”, spune concurentul încrezător în forțele proprii.

A gătit, cu ajutorul tigăilor Regis Stone, piept de rață cu mere confiate și brocolli și a așteptat nerăbdător părerea chefilor.

”E cel puțin chef, dacă nu sous-chef și lucrează în Franța, poate Anglia”, a presupus Bontea. Să înțelegem că v-a plăcut preparatul?

Ei bine, da! A învățat să gătească în Anglia, acolo unde s-a specializat. Și da, chefii au fost încântați de farfuria lui. Cuțitul e pentru tine!

Facebook-ul zice că e sărbătoare, iar Bontea dă tonul! ”Mulți ani trăiască”, pe voci de chefi, special pentru Scărlătesc... Farsă de ziua lui! Paste carbonara, gătite de un ”concurent surpriză”! Scărlătescu desființează preparatul colegului de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x