Antena Căutare

Victorina Matveev, dezvăluirea ce a stârnit reacții neașteptate printre fanii „Chefi la cuțite”. Ce a recunoscut

Victorina Matveev din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a reușit să îi ia prin surprindere pe fani cu o dezvăluire extrem de sinceră, făcută pe Instagram.

Victorina Matveev in bucataria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Victorina Matveev a făcut o dezvăluire complet neașteptată pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Una dintre cele mai ambițioase concurente din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Victorina Matveev, o polițistă cu o pasiune imensă pentru patiserie și cofetărie.

În vârstă de 37 de ani, aceasta locuiește la Satu Mare și se laudă cu originile sale rusești. Dincolo de meseria pe care o are, Victorina Matveev i-a convins pe chefi că se pricepe la gătit.

Ce dezvăluire a făcut Victorina Matveev de la „Chefi la cuțite” sezonul 9

După ce a reușit să treacă peste probele din bootcamp cu bine, concurenta a ajuns în echipa verde condusă de chef Sorin Bontea, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Aceasta s-a făcut imediat remarcată prin felul său ambițios, dar și prin modul în care a încercat să demonstreze că este pricepută la mai toate rețetele. Nu puține au fost dățile în care au ieșit scântei în echipa verde condusă de Sorin Bontea, tocmai fiindcă Victorina Matveev fie s-a certat cu ceilalți colegi, fie a făcut ce a considerat ea că este mai bine pentru battle.

Firea sa de luptătoare ambițioasă, care și-a câștigat și porecla de „asasina de găini”, i-a făcut pe unii fani să o critice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă urăște multa lume, dar eu le mulțumesc frumos și continui să trăiesc cu zâmbetul pe buze... Oricum nu-i nimeni perfect, am vrut mereu să dramatizez situațiile... Și uite că poate am stârnit multa neplăcere... Mă iertați, dacă se poate... Iar cei care mă susțin și apreciază, vă sărut mânuțele și vă mulțumesc frumos pentru tot”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Victorina Matveev de la „Chefi la cuțite”.

Ala cum era de așteptat, postarea a făcut senzație și a adunat mai bine de o mie de reacții și zeci de comentarii din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Vă ador❤️❤️”, „Brava, Victorina..... Mereu capul sus 👏”, „Esti simpatică, Victorina! Yuhuuuu!😂❤️❤️!”, „Sunteți uneori destul de încăpățânată și vorbiți foarte, foarte mult (...), dar ne sunteți simpatica tare”, iată doar o parte dintre reacțiile fanilor concurentei din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cu ce se ocupă Nicoleta Pop, după participarea la Chefi la cuțite. Fosta concurentă nu lucrează în bucătărie... Cum arăta Elena Matei de la Chefi la cuțite, înainte de a deveni cunoscută. Îndrăgita concurentă a avut părul violet în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x