Antena Căutare

Vincenzo Aiello, fostul concurent "Chefi la cuțite", declarație de dragoste pentru Antonia Ștefănescu. Ce i-a transmis tânărul

Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au decis să nu își mai ascundă relația, iar acum își încântă prietenii virtuali cu cele mai romantice fotografii.

Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu Galerie
Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. | Instagram/ Antena 1

Vincenzo Aiello, fostul concurent "Chefi la cuțite", este mai îndrăgostit ca niciodată. Se pare că cea care l-a cucerit este Antonia Ștefănescu, chiar fosta soție a lui Andrei Ștefănescu.

Citește și: Idei romantice pentru o seară de neuitat. Activități de care să vă bucurați mereu împreună

Cei doi și-au ținut relația ascundă o perioadă, însă recent frumoasa blondină și-a asumat faptul că formează un cuplu cu Enzo. Aceștia sunt foarte fericiți împreună și nu ezită să se fotografieze în ipostaze romantice sau să își exprime sentimentele pe rețelele sociale.

Ce mesaj romantic i-a transmis Vincenzo Aiello lui Antonia Ștefănescu

De curând, fostul concurent "Chefi la cuțite" a publicat o imagine pe contul de Instagram care a atras atenția internauților. Acesta a ținut neapărat să specifice faptul că este prima poză alături de iubita lui.

Un lucru este evident, Vincenzo Aiello și Antonia Ștefănescu se potrivesc de minune, iar chimia dintre ei este vizibilă cu ochiul liber. Deși își țin viața amoroasă cât mai departe de luminile reflectoarelor, tânărul nu se teme să îi facă partenerei sale declarații de dragoste în văzul tuturor.

Citește și: Antonia Ștefănescu, surprinsă alături de noul iubit, Vincenzo Aiello (Enzo). Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu nu se mai ascunde

„Pentru că ești ... esența zilelor mele”, a scris tânărul, vizibil îndrăgostit și fericit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă nu sunt de foarte mult timp împreună, pare că relația lor este destul de puternică și sudată. Postarea lor i-a surprins pe internauți într-un mod pozitiv și a strâns mai bine de 1.000 de like-uri.

"❤️Cam da, cam frumoși!❤️Să zâmbiți mereu!❤️", "Sunteți atât de mișto împreună!! ❤️❤️" sau "Ce frumos!!! 😍", au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online ce și-au dorit să transmită complimente și cuvinte frumoase.

Citește și: Cum arată mama lui Vincenzo Aiello de la Chefi la cuțite: „E sora ta, nu?”

Antonia Ștefănescu a luat hotărârea de a nu se mai ascunde după peredea și de dezvălui că se iubește cu Vincenzo Aiello. "Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns", a declarat în urmă cu câteva săptămâni pentru Spynews.ro.

Cum au anunțat Andrei Ștefănescu și Antonia Ștefănescu divorțul

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție au trăit o superbă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-a născut un băiețel. Deși părea că totul este bine întrei ei, cei doi au hotărât să divorțeze în luna noiembrie a anului 2020, iar anunțul a fost făcut de artist pe pagina oficială de Facebook.

"Dragii noștri, după cum bine știți, mereu am fost discreți cu evenimentele din familia noastră, lucru pe care l-am făcut și acum. Din respect pentru voi am hotărât că este momentul să va informăm despre situația noastră, pentru a nu exista neînțelegeri. După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai”, a scris Andrei Ștefănescu.

Andra Mihail, apariție răvășitoare într-o rochie mulată care nu-i acoperă umerii și bustul. Ținuta fără cusur în care s-... Cum arăta Keed de la „Chefi la cuțite” în 2012, la începuturile trupei Șatra Benz. Fanii au reacționat imediat când au v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x