Antena Căutare

Zanni a fost ajutat de colegii săi în proba individuală Chefi la cuțite! Ce rețetă de care nu auzise până acum a ajuns să prepare

Zannidache Edmond Hubert (Zanni) a fost nevoit să înfrunte o probă dificilă în al 6-lea duel Chefi la cuțite - lactate. Din fericire pentru el, echipa lui a fost pregătită să îl ajute.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

Cătălin Scărlătescu a câștigat a 6-a probă, în ediția 33 din sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite, ce a permis concurenților echipei sale să se relaxeze pentru moment.

Echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu au fost la fel de norocoase și au intrat în duelul individual, unde au fost nevoite să gătească cu lactate.

În ediția 33 Chefi la cuțite, Zanni a gătit un preparat de care nici nu auzise până atunci

Deși Zannidache Edmond Hubert (Zanni) nu are experiență în bucătărie, până acum s-a dovedit a fi un concurent de temut, nu doar datorită atitudinii sale apreciate de toți colegii, ci și datorită rezultatelor din duelurile de până acum.

Citește și: Zannidache din echipa lui Dumitrescu de la „Chefi la cuțite” e cântăreț! Ce piesă l-a făcut celebru pe YouTube

Cu toate că nu are experiența unui bucătar, Zanni a fost ajutat în al 6-lea duel de echipa sa de dungi, pentru a trece cu bine proba lactatelor.

Ionuț Belei, bucătar cu experiență și cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost cel care i-a sugerat lui Zanni preparatul de astăzi - lapte de pasăre.

Citește și: Ceartă uriașă în echipa lui Sorin Bontea! Ce a făcut Ionuț Belei, cuțitul de aur din emisiune

Din nefericire pentru Zanni, el nu auzise de acest fel de mâncare până acum, dar cu ajutorul sfaturilor echipei sale, nu doar că a reușit să prepare laptele de pasăre, dar a terminat de gătit înaintea celorlalți.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Lovitură grea pentru concurenții din duelul Chefi la cuțite! Ce probă neașteptată le-a dat Gina Pistol... Kani, complet demoralizat în duelul Chefi la cuțite! De ce s-a enervat în timp ce gătea: “Vreau să plec!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x