Antena Căutare

Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră

Simona Pungă, jurata de la Dancing on ice - Vis în doi, a cunoscut celebritatea în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci nu a avut niciun moment în care să nu fie aproape de pasunea ei cea mai mare - dansul pe gheață.

Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră Galerie
Cine este Simona Pungă, jurat al emisiunii Dancing on ice - Vis în doi. Cum a devenit celebră | Antena 1

Simona Pungă este una dintre cele mai cunoscute antrenoare de patinaj artistic din România.

Cine este Simona Pungă, jurată la Dancing on ice - Vis în doi de la Antena 1

Simona Pungă este o cunoscută antrenoare de patinaj artistic din România. De-a lungul timpului, ea a participat la diverse competiții europene și internaționale, în calitate de sportiv.

Aceasta va juriza grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete la Dancing on Ice – Vis în doi, rol de care e foarte încântată.

Citește și: Cine sunt jurații noului show Dancing On Ice: Vis în doi. Concurenții sunt pregătiți să ia cu asalt ringul de gheață

Simona Pungă spune că este foarte entuziasmată și în același timp onorată să facă parte din proiectul Dancing on Ice – Vis în doi. Aceasta știe foarte bine câtă muncă și dedicare se ascunde în spatele acestui format de acest gen, astfel că e și mai motivată să se implice în acest show despre care are numai cuvinte frumoase de spus.

„Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România.

Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste'!', a spus Simona Pungă, jurată a emisiunii Dancing on Ice – Vis în doi.

Simona Pungă are 35 de ani și provine din Brașov. De-a lungul timpului ea a participat la numeroase competiții europene și internaționale importante, astfel că nu e străină de lumea sportului. Aceasta a devenit, cu mai bine de un deceniu în urmă, în 2010, antrenoare de patinaj artistic.

Simona Pungă este de asemenea și profesor de educație fizică și sport la Școala Gimnazială Nr. 14 „Sfântul Bartolomeu' din Brașov. Ea este și antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov, potrivit site-ului oficial coronabrasov.ro.

Cine sunt jurații noului show Dancing On Ice: Vis în doi

Pe 5 martie, de la 20:00, Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un show grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști.

Difuzat în direct, show-ul va fi jurizat de patru profesioniști în domeniul dansului și al patinajului, nimeni alții decât Mihai și Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe. În fiecare sâptămână, cei patru jurați vor nota performanțele pe gheață ale celor nouă cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi.

Citește și: Marea premieră Dancing on Ice: Vis în doi va avea loc pe 5 martie, de la 20:00, pe Antena

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și vor oferi dansuri memorabile alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru vise ce merită a fi împlinite.

Cu o experiență incontestabilă în domeniul dansului, Mihai și Elwira Petre au primit cu responsabilitate și mult entuziasm rolul de jurați la Dancing on Ice: Vis în doi.

Antrenoarea de patinaj artistic Simona Pungă, ce a participat ca sportiv la competiții europene și internaționale importante, va sta va masa juriului Dancing on Ice: Vis în doi din 5 martie. Aceasta va nota îndeaproape grația, viteza, concentrarea și tehnica cuplurilor de vedete.

Cu un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, participant al Jocurilor Olimpice, Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură juriului Dancing on Ice: Vis în doi.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x